Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


Hydro-dermabrasie is een non-invasieve behandeling waarbij we het beste combineren van microdermabrasie en hydratatie voor een optimaal resultaat en een gezonde huid.
Het grote verschil met microdermabrasie is dat we niet werken met kristallen maar met kunststof kopjes die onder druk staande oplossing op de huid schieten. Door de vacuüm en hoge snelheid verwijderen we effectief de dode huidcellen.
Naast het stimuleren van een gezonde doorbloeding zorgt de behandeling voor een optimale hydratatie en meer aanmaak van collageen en elastinevezels.

Onze huidexperts werken met de toonaangevende en innovatieve ‘GlowSolutions’ apparatuur, waarmee we in 4 unieke stappen de huid de juiste peeling, voeding en unieke massage geven. De SMASmassage is de meest intensieve massage die we op de huid kunnen uitvoeren.
Met de handen is dit de bindweefselmassage maar met apparatuur kunnen we nog een stapje dieper de huid in en dat staat voor resultaat.

” Diepwerkende massage”

Met de professionele huidscan  OBSERV520X werken we samen naar een gezonde huid toe.
De innovatieve en unieke huidscan maakt 3d foto’s van de huid waarop alle kleinste details van de huid zichtbaar worden.

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Bijhorende huid(problemen)

Deze huidtypes passen bij de gekozen behandeling:

Huidplan Rimpel huid

Rimpels

De collageenproductie neemt af en er ontstaan lijntjes

BROWNEYES huidplan eczeem

Eczeem

Eczeem is een huidaandoening waarbij de bovenste huidlaag ontstoken is.