Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


Je huwelijk is een van de mooiste dagen van je leven. Op deze speciale dag is het niet alleen belangrijk om lekker in je vel te zitten maar ook om te kunnen stralen op jouw foto’s.
Onze professioneel opgeleide visagisten helpen je graag om het mooiste van jezelf naar voren te laten komen.

“Het mooiste van jezelf naar voren laten komen”

We werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit ‘Skincare’ Make-up van Jane Iredele.
Dit is make-up die de huid naast een natuurlijke look ook de voeding geeft die het nodig heeft, zonder de huid te verstoppen. Jane Iredale is namelijk een 100% natuurlijke en VEGAN make-up lijn waar dus geen talk en conserveringsmiddelen in zitten die de huid uitdrogen of juist verstoppen met acne als gevolg.
Skincare staat voor voedingsstoffen als hyaluronzuur die juist de huid voeding geven en dat zorgt ervoor dat de make-up de gehele dag mooi blijft zitten zonder dat er schilfertjes zichtbaar worden.

“Heel de dag een mooie make-up”

Want je wil natuurlijk op deze prachtige dag zorgeloos kunnen genieten en weten dat de kwaliteit van je make-up hoogwaardig is zodat je hiervan op aan kunt.
Naast de kwaliteit van de make-up vinden we het belangrijk dat jouw wensen voorop staan en is een gesprek daarvoor heel belangrijk. Je kunt dan precies aangeven welke wensen je hebt, misschien is er een bepaalde kleur die op jullie dag naar voren komt of een bepaalde stijl die je in gedachte hebt zodat onze professionals jouw wensen kunnen omzetten naar de juiste make-up look voor de bruiloft.

“De complete behandeling bij BROWNEYES”

Bij BROWNEYES hebben we veel behandelingen onder een dak en dat heeft als grote voordeel dat we een complete behandeling kunnen aanpassen aan jouw wensen en de kennis in huid hebben om ook hierover advies te geven als je dat zou wensen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een onrustige acne huid die we wellicht vooraf kunnen behandelen en verminderen, maar ook nagelstyling om de nagels mooi naar voren te laten komen op de foto’s tijdens de ringen uitwisseling of een heerlijke duo massage samen met je partner net voor de bruiloft.
Dit is een kleine greep van behandelingen die we graag voor jouw selecteren en uitleggen.

“Bruidsmake-up is een persoonlijke make-up”

Tijdens de proefmake-up nemen we ruim de tijd om je mee te nemen in de keuzes van de make-up naar aanleiding van jouw persoonlijke wensen. Door te weten welke keuzes we waarom maken kom je nog meer te weten over je eigen huid en geven we graag tips mee dit je voor de toekomst goed kunt gebruiken.
Als de make-up look helemaal naar je zin is geworden noteren we alles netjes in een klantenkaart om deze e gebruiken op de dag van het huwelijk.

Op locatie of bij ons in de salon

Wij komen graag op de dag zelf naar jouw thuis om de make-up professioneel aan te brengen maar kom je liever bij ons instituut dan kan dat natuurlijk ook.
Je mag van ons verwachten dat we ruim op tijd zijn op de afgesproken tijd, welke buiten de openingstijden mag vallen.
Voor de make-up van familie, vrienden en kennis hebben we de ‘feest  make-up’ welke we ook op locatie kunnen aanbrengen of in het instituut.
Zo is iedereen voorzien van een mooie make-up en kan jullie een stralende dag  beginnen.

Familie & Vrienden make-up

Uiteraard kijken we graag met je mee in alle wensen en mogelijkheden om er een onvergetelijke dag van te gaan maken.

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: