Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Japanese Head Spa Sliedrecht

Passende behandelingen:


De Japanese Head Spa behandeling is de ultieme beleving voor jouw hoofdhuid.

Deze populaire beleving vanuit Japan is nu ook in Sliedrecht te ervaren en laat jou even helemaal ontspannen door de heerlijke Japanse hoofdhuidmassage. Met de kwaliteitsproducten van Oway zorgen zij samen voor een huidverbeterende behandeling van de hoofdhuid.

 

Conditie van de hoofdhuid

Tijdens de eerste beleving bij de Head Spa maken we een professionele scan van de hoofdhuid met een microscoop.
Hierdoor is het mogelijk voor onze professionals om de daadwerkelijke behoefte van de hoofdhuid en het haar te begrijpen.

Haaruitval

Door een duidelijk hoofdhuid- en haarscan te maken, kunnen we bij haaruitval aan twee fronten werken met de Oway producten namelijk; het vergroten van de haarmassa en het verbeteren van het aanhechtingspunt tussen de haarfollikel en de haar, waardoor de levensduur van de haar verlengt kan worden en er minder haaruitval ontstaat.

Krullen

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor krullend haar om de natuurlijke textuur van het haar te verbeteren. Door de natuurlijke hoogwaardige ingrediënten van organische zwarte bes en etherische oliën kunnen we de krullen perfect definiëren en pluis van het haar verminderen.

Volume

Dun en fijn haar is kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf en geven meer kans op statische haren, waardoor de haren lastig de styling vast kunnen houden.
Deze Volume behandeling bestaat uit lichte structuur ‘delicate formules’ die de haren en de hoofdhuid reinigen en het volume, de kracht en dichtheid verhogen.

Verzachten

Met deze behandeling ligt de nadruk op het verzachten en hydrateren van de haren en hoofdhuid met de uitgebalanceerde producten van Oway met de specifiek geselecteerde biologische ingrediënten; jojoba-olie, fair trade murumuru-boter en biodynamische hazelnoot.

Kroeshaar

Een heerlijke behandeling om het kroeshaar handelbaar en zacht te maken met de biologische ingrediënten biodynamische lavendel, organische kamille en etherische oliën die er voor zorgen het haar te kalmeren en verzorgen op de juiste manier.

Psoriasis & Eczeem

Deze behandeling is gefocust op het verzachten van de roodheden en irritatie en het verlichten van de symptomen van Psoriasis en Eczeem.
Biodynamische Helichrysum verzacht de roodheden, Biodynamisch kamille-extract is een krachtig geneesmiddel tegen ontstekingen en Biologisch Amarant Extract is rijk aan vetzuren, eiwitten en mineralen welke het haar opnieuw glans geven terwijl de hoofdhuid gekalmeerd is en weer zacht aanvoelt.
Ook perfect bij roos of een droge hoofdhuid.

Gekleurd haar

Door de rooibos en organische jasmijn kunnen we een krachtige behandeling aanbieden op de Head Spa die zorgt draag voor gekleurd haar om met de juiste ingrediënten de haarkleur te beschermen en langer te behouden.

Kids

Voor de kinderen tussen de 5 – 12 jaar jaar hebben we een speciale kinderspecial ontwikkeld van 30 minuten, waarbij we een professionele scan maken met de Oway microscoop, wat natuurlijk heel leuk en interessant is om te zien.
Daarna bestaat de behandeling uit het reinigen met een shampoo, een heerlijk masker voor gezonde glanzende haren, uiteraard worden de haren ondergedompeld in de Showerspa (bekend van TikTok) en wordt er een heerlijke hoofdhuidmassage gegeven.
Het is mogelijke om met meerdere kinderen achter elkaar een behandeling boeken of dit afwisselen met bijvoorbeeld een korte gezichtsbehandeling of manicure.

Head Spa Massage

Een uur lang genieten op de wellness bank waarbij de hoofdhuid een intense behandeling ondergaat met afgestemde producten die jouw hoofdhuid en haar nodig hebben, samen in combinatie met de heerlijke waterstralen en Japanse hoofdhuid massage technieken zorgen ze voor een totaal beleving die je niet wilt missen!

Ontspannen, maar zeker ook doelgericht door het zacht stomen van de hoofdhuid. In combinatie met massage-technieken bevorderen we de hoofdhuid voor het loslaten van de dode huidcellen, talg-restjes, maar ook restanten van droogshampoo en stylingsproducten die vast kunnen komen te zitten rond de basis van de haarschacht. Zo voorkomen we dat de folliculaire poriën kunnen verstoppen en irritatie kunnen veroorzaken, waardoor de haren los kunnen laten en dit voel je door haarverlies.

Door de specifieke Japanse massage technieken geven we de hoofdhuid rust en stimuleren we de bloedsomloop voor een optimale haargroei.

Regelmatig behandeling zorgt voor een gezonde hoofdhuid en mooie gezonde haren als eindresultaat.

Laat je onderdompelen in de nieuwste beleving bij BROWNEYES en ervaar de rust, ontspanning en resultaten van de Japanese Head Spa in Sliedrecht.

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Bijhorende huid(problemen)

Deze huidtypes passen bij de gekozen behandeling:

Huidplan Acne huid

Acné

Verstopte talgklieren met puistjes en ontstekingen

BROWNEYES huidplan eczeem

Eczeem

Eczeem is een huidaandoening waarbij de bovenste huidlaag ontstoken is.

Huidplan Rimpel huid

Rimpels

De collageenproductie neemt af en er ontstaan lijntjes