Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Over ons

In 2005 is de destijds 19-jarige Jolanda Dekker gestart met schoonheidssalon BROWNEYES in haar ouderlijk huis in Sliedrecht. Door groot enthousiasme voor het vak schoonheidsverzorging en pedicure groeide het aantal positieve klanten snel. Na 4 jaar verhuist BROWNEYES in 2009 als schoonheidsinstituut naar een vrijstaand pand aan de Volkerakstraat nabij de woning. Anno 2016 is schoonheidsinstituut BROWNEYES op deze locatie uit haar jasje gegroeid en is er een nieuwe locatie gevonden op de Thorbeckelaan 75. Deze nieuwe locatie maakt het realiseren van meerdere behandelcabines mogelijk, waardoor ons team is uitgebreid om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en de wachttijd te beperken.
In 2012 deed zich de mogelijkheid voor om in het nieuwe Gezondheidscentrum De Zorgmolen in Papendrecht een tweede locatie voor de uitvoering van medisch pedicure te openen. Dit was een unieke kans, aangezien de samenwerking met artsen en 11 andere eerstelijns hulpverleners centraal staat en zeer goed aansluit bij de richtlijnen voor risicovoet behandelingen.
Op dit moment werken we met een team van drie fulltimers en twee parttimers verdeeld over beide locaties.

Schoonheidsinstituut BROWNEYES Sliedrecht

BROWNEYES –
SCHOONHEIDSINSTITUUT

Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht
T. +31 (0)184 – 633746
M. info@brown-eyes.nl

BROWNEYES locatie Papendrecht

BROWNEYES –
MEDISCH PEDICURE

Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
T. +31 (0)78 – 8700096
M. info@medischpedicure-papendrecht.nl


De start van BROWNEYES in 2005 - op de 1e locatie.
De start van BROWNEYES in 2005

De passie voor de totale schoonheidsverzorging is de belangrijkste motivatie geweest voor BROWNEYES. Vanaf de oprichting door eigenaresse Jolanda Dekker in 2005 is er een hartstocht voor het vak.

“Het enthousiasme voor het vak geeft mij de motivatie en uitdaging altijd opzoek te gaan naar de nieuwste trends en mogelijkheden. De uitdaging om voor iedereen een gepaste behandeling te vinden -met een goede prijs en kwaliteit verhouding- houden mij scherp. Door mee te gaan met innovatieve technieken en het gebruik van de beste en nieuwste apparatuur kunnen we onze hoogstaande kwaliteit blijven garanderen. Dit resulteert eveneens in toenemende kennis en ervaring en wij blijven daarmee up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de branche.”

“Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet.”

jolanda-BROWNEYES

Jolanda Dekker

EIGENARESSE

Huidcoach
Huidverbetering
Permanente Make-up

Laura-BROWNEYES

Laura Barendregt

BEAUTY MANAGER

Huidverbetering
Bindweefselmassage
IPL

sylvia-BROWNEYES

Sylvia Hooimeijer

SCHOONHEIDSSPECIALISTE, PEDICURE

Huidverbetering
Medisch Pedicure
Nagelstyling
Masseuse

judith-BROWNEYES

Judith Bouwman

PEDICURE, SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Pedicure
Huidcoach
Masseuse

antoinette-BROWNEYES

Antoinette van Ballegooien

WIMPERSTYLISTE, SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Pedicure
Huidcoach
Masseuse
Visagiste
Nagelstyliste basis

Diederik van Imhoff

Diederik van Imhoff

COSMETISCH ARTS

Botox
Tijdelijke fillers

Werkwijze

Iedere huid is anders en vraagt daarom om individuele aandacht.
Onze specialisten beschikken over specifieke kennis en methodes om uw huid te analyseren. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijke behandelplan op basis van uw huidtype samengesteld voor optimale huidverzorging of huidverbetering.

Als medisch pedicure werken wij actief samen met eerstelijns zorgverleners. Overdracht van kennis en doorverwijzingen binnen het gezondheidscentrum is door deze korte lijnen optimaal, waardoor u verzekerd bent van de juiste zorg. Ons team van BROWNEYES bestaat uitsluitend uit gediplomeerde medisch pedicures.

Wij delen onze kennis graag met u!

BROWNEYES werkwijze
Nieuws

Geef een glimlach cadeau

BROWNEYES zet zich in voor de stichting Geef een glimlach cadeau. 4 Februari is de nationale dag van de kanker en daarom is het mogelijk om in de maand februari gratis een verwenmoment te boeken bij onze schoonheidsspecialiste om even de pijn en het ziek zijn te vergeten en gewoon even te kunnen genieten. Jolanda Dekker vindt het een mooi... Lees verder

Dit bericht is toegevoegd op 31 januari 2018Nieuws archief

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief