Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Over ons

Eigenaresse Jolanda Dekker heeft een missie: ‘Complete aandacht voor de klant met verrassende behandelingen, duidelijke huidanalyse, thuisadvies en huidcoaching.
In 2005 is zij gestart vanuit haar ouderlijke huid in Sliedrecht en nu na de 3e verhuizing staat er een stijlvol, eigentijds instituut met de hoofdkleuren zwart, wit en een puntje paars. Het team bestaat uit 6 gemotiveerde schoonheidsspecialisten en pedicures die met alle passie de missie van BROWNEYES nastreven. Daarnaast is BROWNEYES gevestigd in Papendrecht in het gezondheidscentrum ‘de Zorgmolen’ voor de totale voetverzorging met unieke arrangementen door de (medisch) pedicure.
Zij streven naar een transparante en eerlijke communicatie naar de klanten van BROWNEYES om een doel te kunnen stellen en dit naar alle tevredenheid na te kunnen streven. Met de kennis die in het instituut aanwezig is en alle trainingen die jaarlijks gevolgd worden door het team is er voldoende motivatie en inspiratie om de klant keer op keer te blijven verrassen.

Schoonheidsinstituut BROWNEYES Sliedrecht

BROWNEYES –
SCHOONHEIDSINSTITUUT

Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht
T. +31 (0)184 – 633746
M. info@brown-eyes.nl

BROWNEYES locatie Papendrecht

BROWNEYES –
MEDISCH PEDICURE

Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
T. +31 (0)78 – 8700096
M. info@medischpedicure-papendrecht.nl


De start van BROWNEYES in 2005 - op de 1e locatie
De start van BROWNEYES in 2005

De passie voor de totale schoonheidsverzorging is de belangrijkste motivatie geweest voor BROWNEYES. Vanaf de oprichting door eigenaresse Jolanda Dekker in 2005 is er een hartstocht voor het vak.

“Het enthousiasme voor het vak geeft mij de motivatie en uitdaging altijd opzoek te gaan naar de nieuwste trends en mogelijkheden. De uitdaging om voor iedereen een gepaste behandeling te vinden -met een goede prijs en kwaliteit verhouding- houden mij scherp. Door mee te gaan met innovatieve technieken en het gebruik van de beste en nieuwste apparatuur kunnen we onze hoogstaande kwaliteit blijven garanderen. Dit resulteert eveneens in toenemende kennis en ervaring en wij blijven daarmee up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de branche.”

“Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet.”

jolanda-BROWNEYES

Jolanda Dekker

EIGENARESSE

Huidcoach
Huidverbetering
Permanente Make-up

Laura-BROWNEYES

Laura Barendregt

BEAUTY MANAGER

Huidcoach
Huidverbetering
Bindweefselmassage

sylvia-BROWNEYES

Sylvia Hooimeijer

SCHOONHEIDSSPECIALISTE, PEDICURE

Huidcoach
Medisch Pedicure
Nagel Styliste
Masseuse

judith-BROWNEYES

Judith Bouwman

PEDICURE, SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Pedicure
Huidverzorging
Masseuse

antoinette-BROWNEYES

Antoinette van Ballegooijen

WIMPERSTYLISTE, SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Pedicure
Visagiste
Permanente Make-up
Nagel Styliste
Masseuse

Diederik van Imhoff

Drs. Diederik van Imhoff

COSMETISCH ARTS

Botox
Tijdelijke fillers

Werkwijze

BROWNEYES staat voor kwaliteit, professionaliteit en het unieke BROWNEYES concept. We luisteren naar de wensen en maken een persoonlijk plan dat aansluit op de behoefte en daarin gaan we zo transparant en duidelijk mogelijk coachen. We delen graag onze kennis en ervaring om zo goed mogelijk een doel te kunnen bereiken. Een doel kan zijn een huid die droog aanvoelt, een rimpeltje, pigmentvlekken, maar ook acne (puistjes) of wenkbrauwen die ontbreken.
BROWNEYES werkt uitsluitend met topmerken van ongekende kwaliteit, waardoor resultaat daadwerkelijk mogelijk is.
Naast een goed advies tijdens voor de behandeling, is er altijd een mogelijkheid binnen te lopen voor een huidadvies of vragen.

BROWNEYES team
Nieuws

Geef een glimlach cadeau

BROWNEYES zet zich in voor de stichting Geef een glimlach cadeau. 4 Februari is de nationale dag van de kanker en daarom is het mogelijk om in de maand februari gratis een verwenmoment te boeken bij onze schoonheidsspecialiste om even de pijn en het ziek zijn te vergeten en gewoon even te kunnen genieten. Jolanda Dekker vindt het een mooi... Lees verder

Dit bericht is toegevoegd op 31 januari 2018Nieuws archief

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief