Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Over ons

De missie van eigenaresse Jolanda Dekker: ‘Complete aandacht voor de klant met verrassende behandelingen, duidelijk onderbouwde huidanalyse, thuisadvies en huidcoaching.
In 2005 is zij gestart vanuit haar ouderlijke huis in Sliedrecht en nu na de 3e verhuizing staat er een stijlvol, eigentijds instituut met de hoofdkleuren zwart, wit en een puntje paars. Wij streven we naar een transparante en eerlijke communicatie naar de klanten van BROWNEYES om een doel te kunnen stellen en naar alle tevredenheid de gewenste resultaten te behalen. Met de kennis die in het instituut aanwezig is en alle team trainingen die jaarlijks worden gevolgd is en blijft er voldoende motivatie en inspiratie om de klant keer op keer te blijven verrassen.
Het team bestaat uit 6 gemotiveerde schoonheidsspecialisten en pedicures die met alle passie de missie van Schoonheidsinstituut/Medisch Pedicure BROWNEYES nastreven.
Daarnaast is BROWNEYES ook gevestigd in Gezondheidscentrum ‘De Zorgmolen’ in Papendrecht voor de totale voetverzorging met unieke arrangementen door de (medisch) pedicure.

 

Schoonheidsinstituut BROWNEYES Sliedrecht

BROWNEYES –
SCHOONHEIDSINSTITUUT

Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht
T. +31(0)184 – 633 746
M. info@brown-eyes.nl

BROWNEYES locatie Papendrecht

BROWNEYES –
MEDISCH PEDICURE

Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
T. +31(0)78 – 87 000 96
M. info@medischpedicure-papendrecht.nl


Jolanda Dekker startte in 2005 haar schoonheidsinstituut BROWNEYES

De passie voor de totale schoonheidsverzorging is de belangrijkste motivatie geweest voor BROWNEYES. Vanaf de oprichting door eigenaresse Jolanda Dekker in 2005 is er een hartstocht voor het vak.

“Het enthousiasme voor het vak geeft mij de motivatie en uitdaging altijd opzoek te gaan naar de nieuwste trends en mogelijkheden. De uitdaging om voor iedereen een gepaste behandeling te vinden -met een goede prijs en kwaliteit verhouding- houden mij scherp. Door mee te gaan met innovatieve technieken en het gebruik van de beste en nieuwste apparatuur kunnen we onze hoogstaande kwaliteit blijven garanderen. Dit resulteert eveneens in toenemende kennis en ervaring en wij blijven daarmee up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de branche.”

 

“Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet.”

jolanda-BROWNEYES

Jolanda

EIGENARESSE

Huidcoach
Huidverbetering
Permanente Make-up
Medisch Pedicure
Nagelstyliste

antoinette-BROWNEYES

Antoinette

SCHOONHEIDSSPECIALISTE, WIMPERSTYLISTE

Huidcoach
Permanente Make-up
Wimperstyliste
Visagiste
Nagelstyliste
Pedicure

babette-BROWNEYES

Babette

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Huidverbetering ‘acne’
Kunstwimpers
Nagelstyliste
Masseuse

annelyn-BROWNEYES

Annelyn

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Huidcoach
Pedicure
Masseuse

bo-BROWNEYES

Bo

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Schoonheidsspecialiste
Pedicure
Masseuse
Nagelstyliste

Werkwijze

BROWNEYES staat voor kwaliteit, professionaliteit en het unieke BROWNEYES concept. We delen graag onze kennis en ervaring om zo goed mogelijk een doel te kunnen bereiken.
Een doel kan bijvoorbeeld zijn het behandelen van; een huid die droog aanvoelt, rimpeltjes, pigmentvlekken, maar ook acne (puistjes) of wenkbrauwen die ontbreken.

Binnen BROWNEYES beschikken we over de specifieke kennis en innovatieve apparatuur om uw huid te analyseren voor optimale huidverzorging of huidverbetering. Daarnaast luisteren we naar uw wensen en vertalen dit naar uw persoonlijke behandelplan die aansluit op de wensen en behoeften. Tussentijds zullen we u zo transparant en duidelijk mogelijk blijven coachen.
Iedere huid is namelijk anders en vraagt daarom om individuele aandacht!

BROWNEYES werkt uitsluitend met uiterst selectief geselecteerde topmerken met hoogstaande kwaliteit, waardoor resultaat daadwerkelijk mogelijk is.
Naast een goed advies vooraf gaand aan de behandeling, is er altijd een mogelijkheid binnen te lopen voor een huidadvies of vragen.

Als Medisch Pedicure werken wij actief samen met eerstelijns zorgverleners. Overdracht van kennis en doorverwijzingen binnen Gezondheidscentrum ‘De Zorgmolen’ is door deze korte lijnen optimaal, waardoor u verzekerd bent van de snelle en de juiste zorg. Ons team van BROWNEYES bestaat uitsluitend uit gediplomeerde medisch pedicures.

Wij delen onze kennis graag met u!

Nieuws

Sliedrechtse ondernemer in Lockdown

SLIEDRECHT – De lockdown vanwege het coronavirus is verlengd tot en met dinsdag 9 februari 2021. Voor veel Sliedrechtse ondernemers, die de deur van hun bedrijf noodgedwongen hebben moeten sluiten, is dat een ongelooflijk nare situatie. Online krant Sliedrecht24 licht de komende weken onregelmatig een aantal ondernemers eruit in de serie ‘Sliedrechtse ondernemer in lockdown’. Hoe gaat het met ze?... Lees verder

Dit bericht is toegevoegd op 04 februari 2021Nieuws archief

Klantbeoordelingen

Friendly staff,beautiful salon good service!
J Castillo
J Castillo
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De Giessen
Lowie Van De Giessen
09:57 18 Jun 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey annoniem
Jeffrey annoniem
18:09 08 Nov 19
pedicure gedaan vrijdag mijn wenkbrauwen getatoeëerd heel fijn en makkelijk en af en toe een gezicht behandeling ik kom al jaren bij jolanda en vindt het er fijn
Joke Steijn Verhoeven
Joke Steijn Verhoeven
17:57 28 Sep 19
Goede verzorging en vriendelijk en deskundig personeel
Gerrit Verheij
Gerrit Verheij
10:48 14 Jun 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De heijer
Wg De heijer
19:21 11 Mar 19
Vanmiddag genoten van een heerlijke rugmassage en gezichtsbehandeling! Een prachtige zaak met uitstekende medewerkers! 😍 Toppers! De sfeer, de ruimte, het personeel, de warmte, het muziekje, de rust, alles heeft bijgedragen aan pure ontspanning.
Maartje Smits
Maartje Smits
17:36 11 Dec 18
Al heel veel goeds over Brown Eyes gehoord, zelf nog nooit geweest, ga zeker een X een behandeling doen😊
Patricia Theo de Jong
Patricia Theo de Jong
19:41 05 Dec 18
Ik kom hier al jaren de meiden zijn zo lief en behulpzaam, ieder heeft toch een specialiteit.
Antoinetta Rinkens
Antoinetta Rinkens
19:19 05 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief