Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Over ons

De missie van eigenaresse Jolanda Dekker: ‘Complete aandacht voor de klant met verrassende behandelingen, duidelijk onderbouwde huidanalyse, thuisadvies en huidcoaching.
In 2005 is zij gestart vanuit haar ouderlijke huis in Sliedrecht en nu na de 3e verhuizing staat er een stijlvol, eigentijds instituut met de hoofdkleuren zwart, wit en een puntje paars. Wij streven we naar een transparante en eerlijke communicatie naar de klanten van BROWNEYES om een doel te kunnen stellen en naar alle tevredenheid de gewenste resultaten te behalen. Met de kennis die in het instituut aanwezig is en alle team trainingen die jaarlijks worden gevolgd is en blijft er voldoende motivatie en inspiratie om de klant keer op keer te blijven verrassen.
Het team bestaat uit 6 gemotiveerde schoonheidsspecialisten en pedicures die met alle passie de missie van Schoonheidsinstituut/Medisch Pedicure BROWNEYES nastreven.
Daarnaast is BROWNEYES ook gevestigd in Gezondheidscentrum ‘De Zorgmolen’ in Papendrecht voor de totale voetverzorging met unieke arrangementen door de (medisch) pedicure.

 

Schoonheidsinstituut BROWNEYES Sliedrecht

BROWNEYES –
SCHOONHEIDSINSTITUUT

Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht
T. +31(0)184 – 633 746
M. info@brown-eyes.nl

BROWNEYES locatie Papendrecht

BROWNEYES –
MEDISCH PEDICURE

Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
T. +31(0)78 – 87 000 96
M. info@medischpedicure-papendrecht.nl


Jolanda Dekker startte in 2005 haar schoonheidsinstituut BROWNEYES

De passie voor de totale schoonheidsverzorging is de belangrijkste motivatie geweest voor BROWNEYES. Vanaf de oprichting door eigenaresse Jolanda Dekker in 2005 is er een hartstocht voor het vak.

“Het enthousiasme voor het vak geeft mij de motivatie en uitdaging altijd opzoek te gaan naar de nieuwste trends en mogelijkheden. De uitdaging om voor iedereen een gepaste behandeling te vinden -met een goede prijs en kwaliteit verhouding- houden mij scherp. Door mee te gaan met innovatieve technieken en het gebruik van de beste en nieuwste apparatuur kunnen we onze hoogstaande kwaliteit blijven garanderen. Dit resulteert eveneens in toenemende kennis en ervaring en wij blijven daarmee up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de branche.”

 

“Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet.”

jolanda-BROWNEYES

Jolanda

EIGENARESSE

Huidcoach
Huidverbetering
Permanente Make-up
Medisch Pedicure
Nagelstyliste

antoinette-BROWNEYES

Antoinette

SCHOONHEIDSSPECIALISTE, WIMPERSTYLISTE

Huidcoach
Permanente Make-up
Wimperstyliste
Visagiste
Nagelstyliste
Pedicure

babette-BROWNEYES

Babette

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Huidverbetering ‘acne’
Kunstwimpers
Nagelstyliste
Masseuse

annelyn-BROWNEYES

Annelyn

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Huidcoach
Pedicure
Masseuse

petra-BROWNEYES

Petra

PEDICURE

Pedicure

bo-BROWNEYES

Bo

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Schoonheidsspecialiste
Pedicure
Masseuse
Nagelstyliste

Werkwijze

BROWNEYES staat voor kwaliteit, professionaliteit en het unieke BROWNEYES concept. We delen graag onze kennis en ervaring om zo goed mogelijk een doel te kunnen bereiken.
Een doel kan bijvoorbeeld zijn het behandelen van; een huid die droog aanvoelt, rimpeltjes, pigmentvlekken, maar ook acne (puistjes) of wenkbrauwen die ontbreken.

Binnen BROWNEYES beschikken we over de specifieke kennis en innovatieve apparatuur om uw huid te analyseren voor optimale huidverzorging of huidverbetering. Daarnaast luisteren we naar uw wensen en vertalen dit naar uw persoonlijke behandelplan die aansluit op de wensen en behoeften. Tussentijds zullen we u zo transparant en duidelijk mogelijk blijven coachen.
Iedere huid is namelijk anders en vraagt daarom om individuele aandacht!

BROWNEYES werkt uitsluitend met uiterst selectief geselecteerde topmerken met hoogstaande kwaliteit, waardoor resultaat daadwerkelijk mogelijk is.
Naast een goed advies vooraf gaand aan de behandeling, is er altijd een mogelijkheid binnen te lopen voor een huidadvies of vragen.

Als Medisch Pedicure werken wij actief samen met eerstelijns zorgverleners. Overdracht van kennis en doorverwijzingen binnen Gezondheidscentrum ‘De Zorgmolen’ is door deze korte lijnen optimaal, waardoor u verzekerd bent van de snelle en de juiste zorg. Ons team van BROWNEYES bestaat uitsluitend uit gediplomeerde medisch pedicures.

Wij delen onze kennis graag met u!

Nieuws

Een stralende huid is het beste voornemen voor 2021

Als eerste wil ik iedereen de beste wensen, wensen voor 2021. Het is inmiddels begin januari & de winkels en ook ons instituut is helaas nog steeds gesloten. Daarom hebben we er voor gekozen deze eerste weken te laten zien hoe je je huid niet in de kou hoeft te laten staan. En doen wij daar nog eens een leuke... Lees verder

Dit bericht is toegevoegd op 01 januari 2021Nieuws archief

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief