Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
team BROWNEYES

Over BROWNEYES

De passie voor de totale schoonheidsverzorging is de belangrijkste motivatie geweest voor BROWNEYES. Vanaf de oprichting door eigenaresse Jolanda Dekker in 2005 is er een hartstocht voor het vak die wordt gevoed door haar missie:
‘Complete aandacht voor de klant met duidelijk onderbouwde huidanalyse, thuisadvies, verrassende behandelingen en doelgerichte huidcoaching’.
 
Gestart vanuit het ouderlijke huis in Sliedrecht en nu na de 3e verhuizing staat er een stijlvol, eigentijds instituut met de hoofdkleuren zwart, wit en een puntje paars.
BROWNEYES streeft naar een transparante en eerlijke communicatie om doelgericht en naar alle tevredenheid de gewenste resultaten te behalen met het uniek BROWNEYES concept. Door mee te gaan met innovatieve technieken en het gebruik van de beste en nieuwste apparatuur kan de hoogstaande kwaliteit gegarandeerd blijven. Dit resulteert eveneens in toenemende kennis en ervaring binnen het instituut en blijven daarmee up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. Ondersteund met alle teamtrainingen die jaarlijks worden gevolgd is en blijft er voldoende motivatie en inspiratie om de klant keer op keer te blijven verrassen.
Het BROWNEYES-team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde schoonheidsspecialisten en pedicures die met hun gedeelde passie voor schoonheidsverzorging de missie van Schoonheidsinstituut/Medisch Pedicure BROWNEYES nastreven.
 
Daarnaast is BROWNEYES ook gevestigd in Gezondheidscentrum ‘De Zorgmolen’ in Papendrecht voor de totale voetverzorging. Als Medisch Pedicure wordt er actief samengewerkt met eerstelijns zorgverleners. Overdracht van kennis en doorverwijzingen binnen Gezondheidscentrum De Zorgmolen is door deze korte lijnen optimaal, waardoor u verzekerd bent van snelle en de juiste zorg.

Schoonheidsinstituut BROWNEYES Sliedrecht

BROWNEYES –
SCHOONHEIDSINSTITUUT

Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht
T. +31(0)184 – 633 746
M. info@brown-eyes.nl

BROWNEYES locatie Papendrecht

BROWNEYES –
MEDISCH PEDICURE

Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
T. +31(0)78 – 87 000 96
M. info@medischpedicure-papendrecht.nl


Team

De passie voor de totale schoonheidsverzorging is de belangrijkste motivatie geweest voor BROWNEYES. Vanaf de oprichting door eigenaresse Jolanda Dekker in 2005 is er een hartstocht voor het vak die wordt gevoed door haar missie:
‘Complete aandacht voor de klant met duidelijk onderbouwde huidanalyse, thuisadvies, verrassende behandelingen en doelgerichte huidcoaching’.

“Het enthousiasme voor het vak geeft mij de motivatie en uitdaging altijd opzoek te gaan naar de nieuwste trends en mogelijkheden. De uitdaging om voor iedereen een gepaste behandeling te vinden -met een goede prijs en kwaliteit verhouding- houden mij scherp. Door mee te gaan met innovatieve technieken en het gebruik van de beste en nieuwste apparatuur kunnen we onze hoogstaande kwaliteit blijven garanderen. Dit resulteert eveneens in toenemende kennis en ervaring en wij blijven daarmee up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de branche.”

 

“Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet.”

jolanda-BROWNEYES

Jolanda

EIGENARESSE

Huidcoach
Huidverbetering
Permanente Make-up
Medisch Pedicure
Nagelstyliste

antoinette-BROWNEYES

Antoinette

SCHOONHEIDSSPECIALISTE, WIMPERSTYLISTE

Huidcoach
Permanente Make-up
Wimperstyliste
Visagiste
Nagelstyliste
Pedicure

babette-BROWNEYES

Babette

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Huidverbetering ‘acne’
Kunstwimpers
Nagelstyliste
Masseuse

annelyn-BROWNEYES

Annelyn

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Huidcoach
Pedicure
Masseuse

bo-BROWNEYES

Bo

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Schoonheidsspecialiste
Pedicure
Masseuse
Nagelstyliste

Werkwijze

BROWNEYES staat voor kwaliteit, professionaliteit en het unieke BROWNEYES concept. BROWNEYES werkt uitsluitend met uiterst selectief geselecteerde topmerken met hoogstaande kwaliteit, waardoor resultaat daadwerkelijk mogelijk is.
Binnen BROWNEYES beschikken we over de specifieke kennis en innovatieve apparatuur voor optimale huidverzorging of huidverbetering. Tijdens de intake aan de Skinbar maken we gebruik van geavanceerde technieken om uw huid te analyseren en luisteren we naar uw wensen en behoeften en vertalen dit naar uw persoonlijke huidplan voor een doelgericht resultaat.
Wij delen graag onze kennis en ervaring en zullen u tussentijds zo transparant en duidelijk mogelijk blijven coachen met adviezen die aansluiten op de gestelde doelen.
Iedere huid is namelijk anders en vraagt daarom om individuele aandacht!
 
Naast een huidanalyse voorafgaand aan de behandeling, is er altijd een mogelijkheid binnen te lopen voor een huidadvies of vragen.
Wij delen onze kennis graag met u!

Ervaar het BROWNEYES concept
Nieuws

OBSERV ‘een kijkje in je huid’

Vanaf 1 september 2021 introduceren we vol trots de OBSERV huidanalyse bij BROWNEYES. Doelgericht behandelen is waar BROWNEYES voor staat en dit kan bijvoorbeeld gaan om een droge huid, psoriasis, rimpeltjes, verslapping, acne of een grove porie structuur. Samen kijken we aan de Skinbar naar de wensen en behoeften en lopen we het geheel vernieuwde drie stappenplan door voor een... Lees verder

Dit bericht is toegevoegd op 27 augustus 2021Nieuws archief

Klantbeoordelingen

Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Goede verzorging en vriendelijk en deskundig personeel
Gerrit V.
Gerrit V.
10:48 14 Jun 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18
We (Karlijn en ik) hebben een duo-gezichtsbehandeling gedaan, was heerlijk ontspannen en na afloop stráálden we letterlijk.
Jan-Tine H.
Jan-Tine H.
16:13 02 Apr 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief