Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Over ons

Eigenaresse Jolanda Dekker heeft een missie: ‘Complete aandacht voor de klant met verrassende behandelingen, duidelijke huidanalyse, thuisadvies en huidcoaching.
In 2005 is zij gestart vanuit haar ouderlijke huis in Sliedrecht en nu na de 3e verhuizing staat er een stijlvol, eigentijds instituut met de hoofdkleuren zwart, wit en een puntje paars. Het team bestaat uit 6 gemotiveerde schoonheidsspecialisten en pedicures die met alle passie de missie van BROWNEYES nastreven. Daarnaast is BROWNEYES gevestigd in Papendrecht in het gezondheidscentrum ‘de Zorgmolen’ voor de totale voetverzorging met unieke arrangementen door de (medisch) pedicure.
Zij streven naar een transparante en eerlijke communicatie naar de klanten van BROWNEYES om een doel te kunnen stellen en dit naar alle tevredenheid na te kunnen streven. Met de kennis die in het instituut aanwezig is en alle trainingen die jaarlijks gevolgd worden door het team is er voldoende motivatie en inspiratie om de klant keer op keer te blijven verrassen.

Schoonheidsinstituut BROWNEYES Sliedrecht

BROWNEYES –
SCHOONHEIDSINSTITUUT

Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht
T. +31 (0)184 – 633746
M. info@brown-eyes.nl

BROWNEYES locatie Papendrecht

BROWNEYES –
MEDISCH PEDICURE

Poldermolen 2
3352 TH Papendrecht
T. +31 (0)78 – 8700096
M. info@medischpedicure-papendrecht.nl


De start van BROWNEYES in 2005 - op de 1e locatie
De start van BROWNEYES in 2005

De passie voor de totale schoonheidsverzorging is de belangrijkste motivatie geweest voor BROWNEYES. Vanaf de oprichting door eigenaresse Jolanda Dekker in 2005 is er een hartstocht voor het vak.

“Het enthousiasme voor het vak geeft mij de motivatie en uitdaging altijd opzoek te gaan naar de nieuwste trends en mogelijkheden. De uitdaging om voor iedereen een gepaste behandeling te vinden -met een goede prijs en kwaliteit verhouding- houden mij scherp. Door mee te gaan met innovatieve technieken en het gebruik van de beste en nieuwste apparatuur kunnen we onze hoogstaande kwaliteit blijven garanderen. Dit resulteert eveneens in toenemende kennis en ervaring en wij blijven daarmee up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de branche.”

“Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet.”

jolanda-BROWNEYES

Jolanda

EIGENARESSE

Huidcoach
Huidverbetering
Permanente Make-up
Medisch Pedicure
Nagelstyliste

babette-BROWNEYES

Babette

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Huidverbetering ‘acne’
Kunstwimpers
Gelpolish
Masseuse

annelyn-BROWNEYES

Annelyn

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Huidcoach
Pedicure
Masseuse

sylvia-BROWNEYES

Sylvia

SCHOONHEIDSSPECIALISTE, PEDICURE

Nagelstyliste
Medisch Pedicure
Masseuse
Huidcoach

antoinette-BROWNEYES

Antoinette

SCHOONHEIDSSPECIALISTE, WIMPERSTYLISTE

Huidcoach
Permanente Make-up
Wimperstyliste
Visagiste
Nagelstyliste
Pedicure

diederik-van-imhoff

Drs. Diederik van Imhoff

COSMETISCH ARTS

Botox
Tijdelijke fillers

Werkwijze

BROWNEYES staat voor kwaliteit, professionaliteit en het unieke BROWNEYES concept. We luisteren naar de wensen en maken een persoonlijk plan dat aansluit op de behoefte en daarin gaan we zo transparant en duidelijk mogelijk coachen. We delen graag onze kennis en ervaring om zo goed mogelijk een doel te kunnen bereiken. Een doel kan zijn een huid die droog aanvoelt, een rimpeltje, pigmentvlekken, maar ook acne (puistjes) of wenkbrauwen die ontbreken.
BROWNEYES werkt uitsluitend met topmerken van ongekende kwaliteit, waardoor resultaat daadwerkelijk mogelijk is.
Naast een goed advies tijdens voor de behandeling, is er altijd een mogelijkheid binnen te lopen voor een huidadvies of vragen.

team BROWNEYES
Nieuws

Vacature (medisch) Pedicure

Schoonheidsinstituut BROWNEYES is op zoek naar een gemotiveerde (medisch) pedicure. Ben jij als (medisch) pedicure in de regio Sliedrecht opzoek naar een baan in een professioneel en mooi instituut? Vind je het een uitdaging om alle voeten perfect te verzorgen met de nieuwste en beste apparatuur en ga je alleen voor 100% kwaliteit? Reageer dan op nu op deze vacature... Lees verder

Dit bericht is toegevoegd op 29 augustus 2019Nieuws archief

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief