Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Huidoneffenheden

Het apparaat waarmee wij werken om huidoneffenheden te verwijderen heet: de T-Away. Met de T-Away kunnen we binnen enkele minuten couperose (rode adertjes), steelwratjes, pigment- en ouderdomsvlekken en andere huidoneffenheden verdwijnen. De T-Away behandeling is een zeer effectieve, veilige en weefselvriendelijke behandeling met direct resultaat.

De T-Away methode behoort tot de categorie huidverbetering en heeft als doel iedere huid weer glad en egaal te maken. Helaas kunnen er op de huid huidoneffenheden zoals; rode adertjes, bloedblaasjes, steelwratjes en/of pigmentvlekken. Deze kunnen in het gezicht of de hals erg ontsieren. Met onze hoogwaardige producten en apparaturen, zoals de T-Away methode, kunnen onze specialisten deze huidoneffenheden voorgoed en veilig verwijderen.

Het T-Away apparaat maakt gebruikt van de unieke USHF (Ultra Short High Frequency). Dit zijn speciale impulsen die al jarenlang worden ingezet in de medische wereld. Voor het eerst is het nu ook inzetbaar voor cosmetische doeleinden.

T-Away behandeling

Tijdens de behandeling veroorzaakt hoogfrequente wisselstroom warmte aan het puntje van de applicator. Hiermee wordt de huidaandoening heel precies aangestipt, zodat de omliggende gezonde huid intact blijft. Dit betekent dat het een weefselvriendelijke behandeling is en zo goed als pijnloos wordt ervaren.

T-Away per 5 min.
€ 25,00

 

Afspraak maken

 

 

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief