Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Huidoneffenheden

T-Away is de naam van het apparaat, waarmee binnen enkele minuten couperose (rode adertjes), steelwratjes, pigment- en ouderdomsvlekken en andere huidoneffenheden verdwijnen. De T-Away behandeling is een zeer effectieve, veilige en weefselvriendelijke behandeling met direct resultaat.

De T-Away methode behoort tot de categorie huidverbetering en heeft als doel iedere huid weer glad en egaal te maken. Helaas kunnen er op de huid huidoneffenheden zoals; rode adertjes, bloedblaasjes, steelwratjes en/of pigmentvlekken aanwezig zijn, die het gezicht of de hals erg kunnen ontsieren. Met hoogwaardige producten en apparatuur, zoals de T-Away methode, kunnen onze specialisten deze huidoneffenheden voorgoed en veilig verwijderen.

Het T-Away apparaat maakt gebruikt van de unieke USHF (Ultra Short High Frequency). Dit zijn speciale impulsen die al jarenlang worden ingezet in de medische wereld. Voor het eerst is het nu ook inzetbaar voor cosmetische doeleinden.

T-Away behandeling

Tijdens de behandeling veroorzaakt hoogfrequente wisselstroom warmte aan het puntje van de applicator. Hiermee wordt de huidaandoening heel precies aangestipt, zodat de omliggende gezonde huid intact blijft. Dit betekent dat het een weefselvriendelijke behandeling is en zo goed als pijnloos wordt ervaren.

T-Away per 5 min.
€ 25,00

 

Afspraak maken

 

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief