Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Huidoneffenheden

Het apparaat waarmee wij werken om huidoneffenheden te verwijderen heet: de T-Away. Met de T-Away kunnen we binnen enkele minuten couperose (rode adertjes), steelwratjes, pigment- en ouderdomsvlekken en andere huidoneffenheden verdwijnen. De T-Away behandeling is een zeer effectieve, veilige en weefselvriendelijke behandeling met direct resultaat.

De T-Away methode behoort tot de categorie huidverbetering en heeft als doel iedere huid weer glad en egaal te maken. Helaas kunnen er op de huid huidoneffenheden zoals; rode adertjes, bloedblaasjes, steelwratjes en/of pigmentvlekken. Deze kunnen in het gezicht of de hals erg ontsieren. Met onze hoogwaardige producten en apparaturen, zoals de T-Away methode, kunnen onze specialisten deze huidoneffenheden voorgoed en veilig verwijderen.

Het T-Away apparaat maakt gebruikt van de unieke USHF (Ultra Short High Frequency). Dit zijn speciale impulsen die al jarenlang worden ingezet in de medische wereld. Voor het eerst is het nu ook inzetbaar voor cosmetische doeleinden.

T-Away behandeling

Tijdens de behandeling veroorzaakt hoogfrequente wisselstroom warmte aan het puntje van de applicator. Hiermee wordt de huidaandoening heel precies aangestipt, zodat de omliggende gezonde huid intact blijft. Dit betekent dat het een weefselvriendelijke behandeling is en zo goed als pijnloos wordt ervaren.

T-Away per 5 min.
€ 25,00

 

Afspraak maken

 

 

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief