Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


De pedicure behandeling bij BROWNEYES is meer dan een behandeling alleen, het is een wellnessbeleving.

Wij doen er alles aan als (Medisch) Pedicure om onze kennis met u te delen en klachten te voorkomen door te werken aan de oorzaak. Wij denken actief mee in uw wensen en er een complete 5* beleving van te maken.

“De wellnessbeleving voor je voeten”

Met een indeling van 30, 45 of 60 minuten kunnen onze pedicures een mooi advies geven welke beleving het beste past bij jouw wensen en behoeften van de voet.
Zo kun je denken aan een heerlijke voetmassage of een OPI GelColor lak die 4 -6 weken mooi blijft zitten op de tenen.
Wil je alleen de basis dan voeten laten behandelen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Tijdens een eerste behandeling starten we altijd met een kennismakingsbehandeling waarbij we rustig de tijd hebben en nemen om de wensen te bespreken, de voeten te bekijken en samen een behandelplan op te stellen om eventuele pijnlijke ingroeiende teennagels of likdoorns, wratjes te gaan behandelen en samen te werken naar gezonde voeten.

“Samenwerken naar gezonde voeten”

Met de nieuwste apparatuur waarbij we uitsluitend werken met de veilige en effectieve ‘nattechniek’ en een comfortabele behandelstoel zorgen voor een totaalbeleving.
Onze pedicures volgen jaarlijkse trainingen en opleidingen om de kennis te kunnen delen, daarnaast is er een Medisch Pedicure aanwezig voor al je vragen.

ProVoet en ProCERT geregistreerd

BROWNEYES is aangesloten bij Provoet en Procert om de kwaliteit te waarborgen en eventuele vergoeding via een zorgverzekering of podotherapeut mogelijk te maken.

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: