Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


De Skincare make-up van Jane Iredale is 100% natuurlijk door de minerale make-up.
Het kenmerkende van deze zuivere make-up is dat het de gezonde huid niet verstopt maar daadwerkelijk verbeterd. De make-up van Jane Iredale voedt en beschermd je huid en is tevens waterbestendig.
Bij BROWNEYES zien we veel huidcondities en wij streven er naar om een huid ‘gezond’ te maken en te houden.

De kans op een allergie is minimaal door de zachte mineralen en geven juist een ondersteuning aan je dagelijkse huidverzorging, zonder dat je er pustels (puistjes) of comedonen (mee-eters) van krijgt. Je draagt de make-up over je crème en geeft de huid hierdoor direct de perfecte bescherming. In veel producten zit een SPF om je huid te beschermen tegen de schadelijke UV stralen van de zon.
Zo voorkom je huidveroudering en pigmentatie die niet nodig is en geeft het een gladde en natuurlijke uitstraling.

Het geheim? 100% VEGAN en mineraal zonder toegevoegde talk of concernveringsmiddelen.

Leer meer over Skincare Make-up

Om precies te weten welke foundation of poeder er het beste past bij jouw huid hebben we bij BROWNEYES een Foundation Test die bij aankoop van een foundation of poeder geheel GRATIS wordt gedaan.
Zo weet je zeker dat je de perfecte kleur hebt aangebracht en er gaan verschil in de hals zichtbaar is.

Wil je meer weten hoe je zelf het beste de (feest) make-up aan kunt brengen, dan kun je bij onze visagistes een 1-op-1 make-up advies boeken om de basis te leren en op een gemakkelijke manier een mooie look te kunnen creëren.
Met regelmaat organiseren wij make-up workshops, waarin we met maximaal 6 personen de producten laten zien, voelen en ervaren.

Bruidsmake-up

Ga je trouwen dan is daarmee een belangrijke dag aan gebroken en wil je natuurlijk dat je bruidsmake-up een mooie touch geeft die bij jou past.
Voor we een proefmake-up aanbrengen horen we natuurlijk heel graag jouw wensen en ideeën zodat onze visagiste daar een mooie make-up op kan aansluiten.
Bij de proefmake-up laten we verschillende mogelijkheden zien tot de look helemaal bij jouw past om je dag compleet te kunnen maken.
Op de trouwdag zelf komen we graag op locatie bij jouw aan huis maar het is natuurlijk ook mogelijk om die dag bij BROWNEYES in de salon te komen en alle tijden en dagen zijn in overleg mogelijk.

“Bruidsmake-up op locatie”

Bekijk op onze webshop alle producten van Jane Iredale.

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: