Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


De dermatechpen is de meest effectieve en veilige methode van microneedle.
Met 36 micro naaldjes worden er kleine kanaaltjes in de huid gemaakt die er voor zorgen  dat voedingsstoffen tot wel 80% dieper opgenomen kunnen worden in de huid.
Dit zorgt ervoor dat de voedingsstoffen in de huidlagen terecht kunnen komen waar de nieuwe huidcellen aangemaakt worden, het Stratum Basale en dat is belangrijk voor het realiseren van een gezonde huid.

 

80% betere opname van voedingsstoffen

Daarnaast zorgen de kleine kanaaltjes ervoor dat het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd wordt. De huid gaat meer collageen en elastine aanmaken om de huid te kunnen herstellen en repareren. Deze huidvezels heeft de huid nodig om elastisch en stevig te blijven.

Meer aanmaak van collageen & elastine voor de stevigheid

Voor de behandeling maken onze huidexperts een professionele huidscan met de OBSERV520x met 3d foto’s van de huid waarop alle kleinste details van de huid zichtbaar worden.
De verhelderende voor en na foto’s zorgen ervoor dat de verbetering perfect in beeld gebracht kan worden en dat is onmisbaar om verdere verbeteringen te kunnen bijsturen.

 

 

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Bijhorende huid(problemen)

Deze huidtypes passen bij de gekozen behandeling:

Huidplan Littekens huid

Littekens

De huid is zodanig beschadigd dat hij niet optimaal kan herstellen

Huidplan Rimpel huid

Rimpels

De collageenproductie neemt af en er ontstaan lijntjes