Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


Gezondheid en kwaliteit staan voorop bij onze acrylnagels en daarom heeft BROWNEYES gekozen voor een de unieke merk Magnetic Nails; gerenommeerd en vrij van vervelende stoffen die nagels aantasten.

BIAB Blushes van Magnetic zijn de producten die staan voor kwaliteit, de unieke formule en kleuren geven de perfecte look aan jouw nagels.
BIAB staat voor ‘Boulder in a bottle’ dus een opbouwende gel die de natuurlijk nagel verstevigd vanuit een potje.
Elke potje heeft hierin haar eigen kwaliteit en kenmerken. Hierbij hebben we gekozen voor de BIAB Blushes van Magnetic, de mooiste subtiele kleuren met ingredienten die de natuurlijke nagel niet aantasten maar haar eigen sterkte laten behouden en gaan ondersteunen.

Behandeling

Het advies is om iedere 3 weken terug te komen om de nagels opnieuw bij te werken omdat de natuurlijke nagel groeit en de BIAB-laag mee groeit zal de nagel haar stevigheid verliezen, bij het opvullen wordt de huidige biba voor een deel verwijdert en weer mooi dun gevijld voordat er een nieuw laagje wordt geplaatst met BIAB.
Omdat wij staan voor kwaliteit voeren we bij de BIAB behandeling altijd een combi manicure uit, welke er voor zorgt dat de nagelriemen mooie omhoog staan en we de nagelplaat optimaal kunnen inzetten met product voor een langdurig resultaat.

“Naturel, babyboom, colorboom of gelcolor”

Een verzorging met de juiste OPI ProSpa producten adviseren we wel om zo de natuurlijke nagel een optimale voeding te geven en sterker te laten groeien welke verrijkt zijn met de ingrediënten Druivenpit-, kukui noten- en zonnebloemolie die zorgen voor een intensieve voeding van de natuurlijke nagels. Zo werken we samen naar een gezonde nagel.

“De beste kwaliteit voor gezonde nagels”

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: