Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Retourneren

Zichttermijn

Bij BROWNEYES hanteert voor al uw bestellingen een zichttermijn van 14 kalenderdagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u de bestelling retourneren, tenzij in voorafgaande correspondentie overeengekomen (in geval van speciale bestellingen).

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht houdt in dat u het recht heeft binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van redenen de koopovereenkomst te ontbinden. Om van dit recht gebruik te maken dient u de bestelling conform onderstaande regels te herroepen.

 • De herroepingstermijn gaat in op de dag, nadat u de bestelling hebt ontvangen;
 • Als de bestelling bestaat uit verschillende zendingen, dan gaat de herroepingstermijn pas in, wanneer alle zendingen zijn ontvangen;
 • Laat ons binnen de herroepingstermijn weten dat u van de koop wilt afzien. Dit kan telefonisch of via webshop@brown-eyes.nl.

Uitzonderingen

Sommige producten kunnen niet herroepen worden. Hieronder vind je de uitzonderingen:

 • Producten waarvan de fabrieksverpakking na levering is verbroken;
 • Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden geretourneerd. U moet daarbij denken aan gebruiks-producten, zoals bijvoorbeeld crèmes, badkleding etc.;
 • Producten die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door de klant aangegeven specificaties;
 • Producten die snel kunnen bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
 • Producten die vanwege hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
Retourneren

Mocht u de volledige bestelling willen retourneren met terugbetaling, dan verzoeken wij u:

 • Binnen de zichttermijn van 14 kalenderdagen de retournering per e-mail aan te kondigen via e-mail webshop@brown-eyes.nl onder vermelding van het bestelnummer. Hierin geeft u aan de overeenkomst te willen ontbinden en de bestelling te willen retourneren.
 • De ongebruikte producten worden compleet geretourneerd in onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers.
 • De producten retourneren in een omdoos -om beschadiging tijdens transport te voorkomen- voldoende gefrankeerd en vergezeld van een ingevuld retourformulier. Vergeet niet een kopie van het aankoopbewijs bij te voegen.

De verzendkosten voor het retour sturen van producten zijn voor uw rekening. Binnen Nederland zijn deze kosten over het algemeen niet hoger dan EUR 6,75. Vanuit het buitenland zijn deze tarieven variabel per land.

Wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd binnen de herroepingstermijn, storten wij, uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, ook de eventuele verzendkosten van de heenzending terug.

Problemen met de retourzending bij of door de transporteur, zijn voor uw risico. Bewaar daarom altijd uw verzendbewijs.

Het terugstorten van uw geld is helaas niet mogelijk indien:

 • U het product beschreven, beschadigd of gebruikt is of wanneer de fabrieksverpakking verbroken is;
 • U ons niet binnen de herroepingstermijn heeft geïnformeerd en/of tijdig retour stuurt.

U kunt uw producten na het invullen van ons retourformulier, retour sturen naar het volgende adres:

BROWNEYES
Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht

Het retourformulier kunt u onder aan deze pagina downloaden en uitprinten.

LET OP: niet of onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden door ons niet geaccepteerd en zullen retour afzender gaan!

Retourneren buiten de zichttermijn

In principe accepteren wij geen retouren buiten de zichttermijn.

 

pdf-icoon Retourformulier

 

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief