Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

BROWNEYES hanteert voor alle bestellingen een zichttermijn van 14 kalenderdagen vanaf het moment dat de bestelling in jouw bezit is. Binnen deze termijn mag je de bestelling retourneren, tenzij in voorafgaande correspondentie overeengekomen (in geval van speciale bestellingen).

Het herroepingsrecht houdt in dat je het recht heeft binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling zonder opgaaf van redenen de koopovereenkomst te ontbinden. Om van dit recht gebruik te maken dien je de bestelling conform onderstaande regels te herroepen:

 • De herroepingstermijn gaat in op de dag, nadat je de bestelling hebt ontvangen;
 • als de bestelling bestaat uit verschillende zendingen, dan gaat de herroepingstermijn pas in, wanneer alle zendingen zijn ontvangen;
 • laat ons binnen de herroepingstermijn weten dat je wilt afzien van de koop. Dit kan telefonisch of via webshop@brown-eyes.nl.

Uitzonderingen

Sommige producten kunnen niet herroepen worden. Hieronder vind je de uitzonderingen:

 • Producten waarvan de fabrieksverpakking na levering is verbroken;
 • producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden geretourneerd. Denk daarbij aan gebruiksproducten, zoals bijvoorbeeld crèmes, badkleding etc.;
 • producten die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door de klant aangegeven specificaties;
 • producten die snel kunnen bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
 • producten die vanwege hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

Wanneer je de volledige bestelling wilt retourneren met terugbetaling, dan verzoeken wij je:

 • Binnen de zichttermijn van 14 kalenderdagen de retournering per e-mail aan te kondigen via e-mail webshop@brown-eyes.nl onder vermelding van het bestelnummer. Geeft hierin aan de overeenkomst te willen ontbinden en de bestelling te willen retourneren;
 • de ongebruikte producten worden compleet geretourneerd in onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers;
 • de producten retourneren in een omdoos -om beschadiging tijdens transport te voorkomen- voldoende gefrankeerd en vergezeld van een ingevuld retourformulier. Vergeet niet een kopie van het aankoopbewijs bij te voegen.

De verzendkosten voor het retour sturen van producten zijn voor jouw eigen rekening. Binnen Nederland zijn deze kosten over het algemeen niet hoger dan EUR 6,75. Vanuit het buitenland zijn deze tarieven variabel per land.
Wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd binnen de herroepingstermijn, storten wij, uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, ook de eventuele verzendkosten van de heenzending terug.
Problemen met de retourzending bij of door de transporteur, zijn voor uw risico. Bewaar daarom altijd uw verzendbewijs.

Het terugstorten van uw geld is helaas niet mogelijk wanneer:

 • Je het product beschreven, beschadigd of gebruikt hebt of wanneer de fabrieksverpakking verbroken is;
 • je ons niet binnen de herroepingstermijn heeft geïnformeerd en/of tijdig retour stuurt.

De producten voor retour kunnen na het invullen van ons retourformulier, verstuurd worden naar het volgende adres:

BROWNEYES
Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht
Nederland

Het retourformulier kun je onder aan deze pagina downloaden en uitprinten.
LET OP: niet of onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden door ons niet geaccepteerd en zullen retour afzender gaan!

In principe accepteren wij geen retouren buiten de zichttermijn.

 

pdf-icoon Retourformulier

 

Klantbeoordelingen

Lees wat onze trouwe klanten over ons zeggen...

Schoonheidsinstituut BROWNEYES
4.4
Gebaseerd op 61 beoordelingen
Ik kom hier al diverse jaren voor o.a. pedicure en massages. De pedicure die ik vaak heb is Wendy, een fijne spontane en kundige dame. Er wordt hij de start goed doorgevraagd welke wensen je hebt, en de behandeling wordt hierop aangepast. Super!
Imke K.
Imke K.
20:38 07 May 24
Wat een ontzettend heerlijke ervaring was dit, ik heb hier echt van genoten. Alles werd vooraf goed uitgelegd, ook tijdens de behandeling werd steeds verteld wat er gedaan werd. Het verschil van de hoofdhuid scan was ook erg interessant om te vergelijken. Verder is het gewoon genieten! Raad het zeker aan.Ps. Een uur is eigenlijk te kort! 😁
Kimberly B.
Kimberly B.
17:38 12 Feb 24
Ik had de winactie "Japanese Head Spa" gewonnen op 5 december en inmiddels de behandeling ondergaan. AANRADER! Ik ben deskundig geholpen. Mijn hoofdhuid was echt gespannen en geïrriteerd en na één behandeling al zichtbaar resultaat en ook een heel fijn ontspanningsmoment.😃 Ik kom zeker nog een keer terug en voor de feestdagen een mooi cadeau voor jezelf of een ander❣️✨️
Monique K.
Monique K.
09:14 19 Dec 23
Mijn huid weer helemaal getriggerd voor herstel. Een heerlijke massage. Wenkbrauwen mooi bijgewerkt powerbrows. ♥️En manlief verwent met de Japanse hoofdspa massage, welke hij als zeer ontspannend heeft ervaren. Voor herhaling vatbaar 🤗
helga H.
helga H.
00:41 25 Nov 23
En of het een aanrader is…Afgelopen donderdag een heerlijk Headspa Treatment gehad en het was in een woord geweldig! Eigenlijk niet te beschrijven hoe lekker de behandeling was, van verzorging van je haar tot een heerlijke massage en stoombehandeling. Pure verwennerij! Ik had de 60 minuten treatment maar ga voor een volgende keer, want die komt er zeker, voor de langere variant nog meer en langer genieten wie wil dat nou niet!En uiteraard kan je hier niet alleen terecht voor die heerlijke Headspa maar voor een breed assortiment aan behandelingen en leuke meiden die er werken zijn ook nog eens leuk en goed in hun vak!
Chantal W.
Chantal W.
21:15 19 Nov 23
Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Prima salon.
Elly Van Der K.
Elly Van Der K.
16:10 28 Aug 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol
Carrol
06:59 11 Aug 22
js_loader

Onze merken

Wij werken enkel met de volgende top kwaliteit merken: