Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


Gezondheid en kwaliteit staan voorop bij onze acrylnagels en daarom heeft BROWNEYES gekozen voor een de unieke merken Magnetic Nails en OPI; beide gerenommeerd en vrij van vervelende stoffen die nagels aantasten.

De basis voor een acrylnagel kan zijn als je een nagelbijter bent en zoekt naar een oplossing die werkt, samen met onze ervaren nagelstylistes maken we een persoonlijk plan om je te begeleiden tijdens dit proces maar ook als je nagels snel afbreken en afbrokkelen kunnen onze acrylnagels de oplossing zijn voor een langdurig sterk nagel.
We bespreken de wensen en kunnen een goed passend advies geven voor een babyboom, naturel-look, french manicure of een combinatie met een van de vele OPI GelColor kleuren voor een mooie glanzende kleur als finishing touch van de behandeling.

Behandeling

Het advies is om iedere 3 weken terug te komen om de nagels opnieuw bij te werken omdat de natuurlijke nagel groeit en de acryllaag mee groeit zal de nagel haar stevigheid verliezen, bij het opvullen wordt de huidige acryllaag voor een deel verwijdert en weer mooi dun gevijld voordat er een nieuw laagje wordt geplaatst met acryl.
Zo blijft de nagel mooi dun en sterk en houdt het een natuurlijke uitstraling, ook kun je iedere 3 weken kiezen voor een nieuwe ‘look’ en hoef je tussen de behandelingen door niks aan de acrylnagels te doen.

“Babyboom, naturel, french manicure of OPI GelColor”

Een verzorging met de juiste OPI ProSpa producten adviseren we wel om zo de natuurlijke nagel een optimale voeding te geven en sterker te laten groeien welke verrijkt zijn met de ingrediënten Druivenpit-, kukui noten- en zonnebloemolie die zorgen voor een intensieve voeding van de natuurlijke nagels. Zo werken we samen naar een gezonde nagel.

“De beste kwaliteit voor gezonde nagels”

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: