Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Huidplan Littekens huid

Een litteken ontstaat na een ongeval, operatie, huidziekte of langdurig open krabbelen van plekjes als acne.
Als de wond groot is dan is er meer kans op litteken vorming bij het genezingsproces en dit litteken blijft vaak zichtbaar.

Omdat litteken weefsel voornamelijk bestaat uit collageencellen is het stug weefsel geworden, tijdens onze behandelingen gaan we er alles aan doen om de huid weer een betere doorbloeding te geven en de aanmaak van elastine vezels te stimuleren waardoor het litteken weer iets soepeler wordt, meer kleur krijgt en er gezonder en minder opvallend uit gaat zien.
Hierbij kun je denken aan een litteken in het gezicht, kleine littekentjes van acne maar ook striae na een zwangerschap.

”Littekens op het gezicht maar ook Striae na een zwangerschap”

Microneedle met de dermatechpen zorgt voor mooie resultaten bij onze huidexperts, maar ook fruitzuurpeelings van Image Skincare en de Beauty Angel met collageen licht therapie geven mooie resultaten.
Tijdens een eerste afspraak bekijken we samen het litteken om een behandelplan op maat te kunnen maken met de juiste behandelingen en producten.

Passende behandelingen

Deze behandelingen passen bij dit huidtype:

GRATIS huidscan

OBSERV is de professionele huidscan die een eerste start is naar een gezonde huid.

Hydrodermabrasie

Microdermabrasie & Hydratatie in 1 behandeling

Dermapen

Microneedling met de Dermtechpen vernieuwd en hersteld je huid

Beauty Angel

Collageen licht en wellness therapie voor de totaalbeleving

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: