Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

Image Skincare

Image Skincare komt uit Amerika en wordt ontworpen door dermatologen en huidspecialisten. De producten bevatten een hoog percentage aan effectieve werkstoffen. Dit wordt ook wel aangeduid als een cosmeceutical, dat wil zeggen dat de werkstoffen voornamelijk doordringen tot in het weefsel onder het huidoppervlak. In de producten zitten geen chemische kleur- en geurstoffen, bevatten geen parabenen, zijn dierproefvrij én zijn milieubesparend.

Image Skincare heeft een uitgebreide peeling-lijn waarmee een tal van behandelingen worden uitgevoerd tegen verschillende ongemakken, zoals huidveroudering, fijne lijntjes, pigment, rosacea, droge huid, geïrriteerde huid.

  • Ormedic Lift Solution: Peel geschikt voor de geïrriteerde huid, een huid die uit balans is en zelfs voor zwangere vrouwen.
  • Signature Lift Solution: Peel geschikt voor rosacea, droge en gedehydrateerde huid.
  • Lightening Lift Solution: Peel geschikt voor ongelijkmatige teint en pigmentatie.
  • Wrinke Lift Solution: Peel geschikt voor alle fases van huidveroudering.
  • Acne Lift Solution: Peel geschikt voor vette huid, verwijde poriën, acnegevoeligheid en acne.

De I-Peel Fruitzuurpeeling behandeling kan als losse behandeling ondergaan worden. Voor (langdurige) resultaten is het aan te raden om de behandeling als een kuurverband te ondergaan. Afhankelijk van het probleem van de huid worden de hoeveelheid behandelingen in kuurverband gepland, dit kan dus voor iedereen verschillend zijn.

Fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling is een intensieve peeling om oppervlakkige rimpeltjes te verzachten en verkleuringen van de huid te verminderen of te laten verdwijnen. Onze fruitzuurbehandeling is een zeer doeltreffende behandeling voor het activeren van de celvernieuwing (lang termijn effect) en revitaliseren van de huid. Specifiek voor de licht beschadigde huid, onzuivere (rokers) huid, acne littekens en overmatige pigmentvlekjes. Verhoogt de soepelheid van de huid, waardoor de huid weer veerkrachtig en soepel wordt.
Image huidpeeling bestaat uit een complex van fruitzuren, die de huid ontdoen van oude cellen en die de huid lichter maken. Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt de fruitzuurpeeling goed door de huid verdragen. Wanneer de fruitzuurpeeling op de huid is aangebracht kan dit een licht prikkelend, brandend of jeukend gevoel geven.

BROWNEYES maakt gebruik van verschillende soorten peelings voor een optimaal resultaat. Salicylzuur, Glycolzuur, Benzolperoxide zijn de belangrijkste ingrediënten die kunnen worden gebruikt indien nodig. Het probleem aanpakken met de passende peeling is het geheim van BROWNEYES en Image.

Fruitzuurpeeling 60 min.
€ 89,95
Fruitzuurpeeling kuur van 3 behandeling*
€ 269,00

* Kuur van 3 behandelingen, iedere 2 weken.
Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief