Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


De Fruitzuurpeeling bij BROWNEYES zijn mooie intensieve peelings om oppervlakkige rimpeltjes te verzachten en verkleuringen van de huid te verminderen of te laten verdwijnen. Onze Fruitzuurbehandelingen zijn zeer doeltreffend voor het activeren van de celvernieuwing (lang termijn effect) en revitaliseren van de huid. Specifiek voor de licht beschadigde huid, onzuivere (rokers) huid, acne littekens en overmatige pigmentvlekjes. Verhoogt de soepelheid van de huid, waardoor de huid weer veerkrachtig en soepel wordt.

“IMAGE Skincare staat voor kwaliteit”

IMAGE huidpeeling bestaat uit een complex van fruitzuren, die de huid ontdoen van oude cellen en die de huid lichter maken. Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt de Fruitzuurpeeling goed door de huid verdragen.
Wanneer de Fruitzuurpeeling op de huid is aangebracht kan dit een licht prikkelend, brandend of jeukend gevoel geven.

Elke behandeling wordt met uiterste zorg uitgevoerd door onze huidexperts en is een totaal beleving. In de behandeling bereiden we de huid voor op de peeling, brengen de peeling aan en verzorgen we de huid voor het beste resultaat.
IMAGE Skincare verwijdert op een gecontroleerde manier een dun laagje van de huid, op deze manier kunnen we huidproblemen intensief en doeltreffend gaan verminderen.
We werken met verschillende zuren als salicylzuur, melkzuur en glycolzuur. Door een perfecte samenstelling van deze zuren in een I-Peel Fruitzuurpeeling kunnen we werken op verschillende huiden zoals huidveroudering, fijne lijntjes, pigment, rosacea, droge huid maar ook de  geïrriteerde huid.

“Rimpels, Rosacea en Pigment”

Vooraf maken we een professionele huidscan met de OBSERV520X om samen te gaan werken naar een gezonde huid.
De innovatieve en unieke huidscan maakt specifieke foto’s van de huid, waarbij de kleinste details van de huid zichtbaar worden.

Ormedic Lift Solution

Een Level 1 enzymatische peeling. Een blend van pompoen, ananas, papaja en mango fruit enzymen. Deze peeling is zeer geschikt voor de geïrriteerde huid, een huid die uit balans is of een huid die wat meer last heeft van een onzuivere of vale teint.

Signature Lift Solution

Een level 1 enzymatische peeling. Een blend van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen welke de vernieuwing van de cellen stimuleert. Deze peeling is zeer geschikt voor een huid die droog en/of gedehydrateerd is of voor een huid met rosacea.

Lightening Lift Solution

Een level 2 chemische peeling. Door een blend van innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen in de huid. Deze peeling is zeer geschikt voor een huid met hyperpigmentatie.

Wrinkle Lift Solution

Een level 2 chemische peeling. Een blend van glycolzuur gecombineerd met retinol geeft deze peeling zijn kracht. Zeer geschikt voor een huid met wat meer tekenen van veroudering. Het laat de huid direct meer stevig, verfrist en gerevitaliseerd achter.

Acne Lift Solution

Een level 2 chemische peeling. Een blend van glycol- en salicylzuur welke de huid kalmeert, onzuiverheden terugdringt. De huid krijgt een detox welke direct resulteert in een frisse, zuivere huid. Deze peeling is zeer geschikt voor een vette huid, verwijde poriën, acnegevoeligheid en acne.
 

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Bijhorende huid(problemen)

Deze huidtypes passen bij de gekozen behandeling:

Huidplan Acne huid

Acné

Verstopte talgklieren met puistjes en ontstekingen

Huidplan Rimpel huid

Rimpels

De collageenproductie neemt af en er ontstaan lijntjes

Huidplan Rosacea huid

Rosacea

Vlekkerige roodheden met kleine bloedvaatjes en puistjes

BROWNEYES huidplan eczeem

Eczeem

Eczeem is een huidaandoening waarbij de bovenste huidlaag ontstoken is.