Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


Ongewenste of overmatige haargroei kan erg vervelend zijn. Met de Triple Laser helpen onze huidexperts je graag met het professioneel verwijderen van deze haren op bijv. benen, armen, bikinilijn, rug of gezicht. De Triple Laser is uniek door de 3 golflengtes die de laser bereikt in de huid richting de haarwortel, zo is er 3x zoveel kans om de haarwortel direct te vernietigen.

IPL of Laser

De laser kan veel gerichter naar de haarwortel toe dan IPL waardoor je alleen de haarwortel vernietigd zonder de omliggende huid daarbij te beschadigen.
Daarnaast heeft de Laser een uniek koelsysteem die de huid direct een prettig en verkoelend effect geeft.
Laser is namelijk een gebundelde straal en bij IPL wordt er gewerkt met een breed spectrum waardoor je meer behandelingen nodig hebt.

“Pijnloos en Prettig”

De Triple laser wordt ervaren als een pijnloze en prettige beleving. Bij iedere behandeling wordt het gehele gebied behandelt om zo veel mogelijk haarfollikels uit te schakelen.
Na de behandeling duurt het ongeveer 2 – 3 weken voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn en door de behandeling een aantal keer te herhalen komen er steeds minder haren terug.
Laser is de techniek die al in vele medische behandelingen effectief ingezet wordt en haar resultaat al langere tijd bewezen heeft.

Kies voor de kwaliteit van Laser

Tijdens een intake gesprek worden de wensen besproken en alle vragen beantwoord om zo een passend plan op maat te maken, uiteraard doen we dit GRATIS en met alle plezier.

Stop nu met scheren en waxen en kies voor definitief ontharen met de beste laser “Triple Laser bij BROWNEYES”

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: