Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


O.P.I.

OPI ProSpa producten bestaan uit een complete manicure Skincare lijn, die tijdens een manicure welnessbeleving voorbij komen.
Specifiek ontwikkeld om de huid optimaal voeding te geven en te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Natuurlijke ingrediënten

De natuurlijke ingrediënten als Cupuaçu voor hydratatie en Vitamine C & Madeliefjes extract die de huid verzachten en zorgen voor een gezonde uitstraling.
Als de nagels in de juiste vorm gevijld zijn worden de nagels verrijkt met ingrediënten als Druivenpit-, kukui noten- en zonnebloemolie die de nagelriemen intensief voeding geven en dat is belangrijk voor een sterke en gezonde nagel.

“Vitamine C & Madeliefjes extract die de huid verzachten”

Een mooie uitbreiding is het lakken van de nagels met de OPI Infinty Shine nagellak, een revolutionaire nagellak die in 3 stappen kan worden aangebracht voor een langdurig en ongekend resultaat. De Primer zorgt voor een perfecte hechting van de nagellak, de Infinty Shine lak is er in veel mooie kleuren en er is dus altijd wel een mooie passende kleur bij jouw persoonlijke wensen, de Pro Stay Gloss zorgt voor een perfect glans en langdurig resultaat van kleur.

OPI GelColor

De OPI GelColor is het neusje van de zalm omdat het draagt als een dunne nagellak alleen veel sterker is, de nagelstylistes van BROWNEYES kunnen een mooi advies op maat geven welke mogelijkheid het beste op de nagels past voor het gewenste resultaat.

“Manicure is de wellnessbeleving voor de handen”

Wil je de nagelriemen een uitgebreide behandeling geven, waarbij we de nagelriemen mooi omhoog zetten en optimaal losmaken op een rustige maar effectieve manier? Dan kun je er voor kiezen om de Combi Manicure bij te boeken.
Voor een versteviging van de nagels kan dan gekozen voor een product als BIAB, Acryl of Gelpolish.

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: