Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
BROWNEYES - SCHOONHEIDSINSTITUUT / MEDISCH PEDICURE

Voor vragen over afspraken kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht
T. +31(0)184 – 633 746
M. info@brown-eyes.nl

KvK-nr:   24376089
BTW-nr: NL002036774B70

Voor vragen over producten en bestellingen kunt u contact met ons opnemen via: webshop@brown-eyes.nl

 

ROLSTOELVRIENDELIJK

Ons instituut is gelijkvloers en bevindt zich op de begane grond, hierdoor zijn alle behandelruimtes direct toegankelijk. Bij de entree is speciaal een aparte auto(taxi) inrit aanwezig, zodat u met rollator of rolstoel ongestoord kan in- en uitstappen.

PARKEREN

Rondom ons instituut kunt u gratis parkeren.

OPENINGSTIJDEN
Maandag 10:00 uur – 21:00 uur
Dinsdag 09:00 uur – 21:00 uur
Woensdag 09:00 uur – 21:00 uur
Donderdag 09:00 uur – 21:00 uur
Vrijdag 09:00 uur – 17:30 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 

AFSPRAKEN

Alle behandelingen vinden plaats op afspraak. Afspraken kunt u telefonisch, online via het contactformulier of mondeling aan de balie van ons instituut maken. Specifieke afspraken zijn in onderling overleg eventueel buiten de openingstijden te maken.

PINNEN

Schoonheidsinstituut BROWNEYES beschikt over een pinautomaat. Alle behandelingen en aankopen (incl. kleine betalingen) kunt u éénvoudig en geheel kosteloos met uw pin pas betalen.

ANNULERINGEN

Het komt vanzelfsprekend wel eens voor dat een afspraak niet door kan gaan. Wij hebben hier alle begrip voor, maar horen dit wel graag zo snel mogelijk.

U kunt tot 24 uur van te voren kosteloos uw afspraak verzetten of annuleren.
Dit geeft ons de mogelijkheid om iemand anders in te plannen. Indien u een afspraak niet op tijd  verzet of annuleert, of bij het niet verschijnen op de afspraak, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te brengen.

Schoonheidsinstituut BROWNEYES Sliedrecht

Contactformulier / afspraak maken

Contactgegevens

Contactformulier

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol
Carrol
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief