Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Schoonheidsinstituut BROWNEYES

Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht
T. +31(0)184 – 633 746
M. Stuur ons een e-mail

KvK-nr  : 24376089
BTW-nr : NL002036774B70

Webshop

Heb je vragen over onze webshop of bestellingen dan kun je mogelijk het antwoord vinden op de ‘Veelgestelde vragen’. Voor inhoudelijke vragen kun het beste telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Rolstoelvriendelijk

Ons instituut is gelijkvloers en bevindt zich op de begane grond, hierdoor zijn alle behandelruimtes direct toegankelijk. Voor de entree is een speciale en rustige auto(taxi) inrit aanwezig, zodat je ook met rollator of rolstoel ongestoord kan in- en uitstappen.

Parkeren

Rondom ons instituut kan er gratis worden geparkeerd.

Afspraken

Alle behandelingen vinden plaats op afspraak. Afspraken kunnen eenvoudig gemaakt worden via ons online klantenportaal of via onderstaand contactformulier. Uiteraard zijn wij ook ook telefonisch bereikbaar of mondeling aan de balie van ons instituut. Specifieke afspraken zijn in onderling overleg eventueel buiten de openingstijden te maken.

Pinnen

Schoonheidsinstituut BROWNEYES beschikt over een pinautomaat. Alle behandelingen en aankopen kunnen eenvoudig en geheel kosteloos met de pinpas worden afgerekend.

Annulering

Het komt vanzelfsprekend wel eens voor dat een afspraak niet door kan gaan. Wij hebben hier alle begrip voor, maar horen dit wel graag zo snel mogelijk.

Tot 24 uur van te voren kunnen afspraken kosteloos worden verzet of geannuleerd. Dit geeft ons de mogelijkheid om iemand anders in te plannen. Wanneer een afspraak niet tijdig is   verzet of geannuleerd, of bij het niet verschijnen op de afspraak, zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelkosten in rekening te brengen.

Openingstijden

Maandag 09:00 uur – 21:00 uur
Dinsdag 09:00 uur – 17:30 uur
Woensdag 09:00 uur – 17:30 uur
Donderdag 09:00 uur – 21:00 uur
Vrijdag 09:00 uur – 14:00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Contactformulier

Contactformulier

Onze merken

Wij werken enkel met de volgende top kwaliteit merken: