Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


Bij voetproblemen is het belangrijk dat je voeten worden gekeken door een Medisch Pedicure, zij hebben een uitgebreide opleiding gevolgd om alle problemen op de voeten te herkennen, te behandelen en het juiste advies te geven om erger te kunnen voorkomen.

ProVoet en KRP

BROWNEYES is aangesloten bij ProVoet om de kwaliteit en kennis te waarborgen en staat bij ProCERT geregisterd in het KRP (Kwaliteits Register Pedicure), waarbij onze Medisch Pedicures jaarlijks trainingen volgen en punten behalen om in het gecertificeerd te blijven in het KRP.

Met de nieuwste apparatuur, waarbij we uitsluitend werken met de veilige en effectieve ‘nattechniek’ en een comfortabele behandelstoel zorgen voor een totaalbeleving.
Onze pedicures volgen jaarlijkse trainingen en opleidingen om de kennis te kunnen delen, daarnaast is er een Medisch Pedicure aanwezig voor al je vragen.

“Samenwerken naar gezonde voeten”

Onze Medisch Pedicure is ook gespecialiseerd in het plaatsen van een professionele nagelbeugel. Een ingroeiende teennagel kan erg pijnlijk zijn doordat de nagel niet recht groeit maar in de nagelwal gaat groeien en dat geeft een vervelend gevoel.
Het beste moment om een ingroeiende teennagel te gaan behandelen is zo snel mogelijk om erger te voorkomen. Vaak horen we dat mensen bij pijn ‘een hoekje’ wegknippen en juist daar gaat het mis. Zodra het ‘hoekje’ weer gaat groeien zal de pijn terug keren en zou je de nagel steeds verder weg moeten knippen tot er een ontsteking bij komt kijken met pus, een opgezette teen, roodheden en veel pijn.

“Auw een zere nagel”

Bij het moment dat een nagel pijn doet is het daarom slim gelijk langs te komen bij onze Medisch Pedicure. Zij zorgen dat de pijn verlicht door de nagel subtiel uit de nagelwal (huid) te frezen en een nagelbeugel te plaatsen.
Dit is een kunststof stipje wat je bijna niet ziet die er voor gaat zorgen dat de nagel weer ‘recht’ gaat groeien en de nagel gecorrigeerd wordt om zo meer pijn of een chirurgische ingreep te voorkomen.
Een nagelbeugel wordt door onze medisch pedicure begeleid en blijft zo’n 6 – 9 maanden op de nagel zitten om de groei mooi te kunnen corrigeren tot er weer een gezonde nagel ontstaat.

Wrat of Likdoorn

Een pijnlijk plekje op de voet of tenen kan een likdoorn of een wratje zijn. Het is belangrijk om eerst goed in beeld te hebben wat er op de voeten aanwezig is om zo vakkundig de likdoorn of wrat te kunnen behandelen.  Onze Medisch Pedicure heeft verschillende methodes om deze vervelende plekjes vakkundig te kunnen verwijderen met hoogwaardige producten.

Wintertenen

Bij de pedicure behandeling is het mogelijk om een massage bij te boeken en dat niet alleen heerlijk ontspannen maar ook nog eens goed voor de bloedsomloop bij koude voeten of wintertenen.

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: