Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

PERMANENTE MAKE-UP DRECHTSTEDEN

  • Specialiste met meer dan 15 jaar ervaring
  • Jaarlijkse bijscholing masterclasses
  • Permanente Make-up met de nieuwste technieken
  • Uitsluitend de beste pigmenten van Nederland

 

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALISTE

Permanente make-up is de perfect aanvulling op een natuurlijk wenkbrauw en door de vele technieken die we toepassen kunnen we de perfecte wenkbrauw creëren.

Wenkbrauwen

Tegenwoordig zijn de ‘Ombre Brows’ de nieuwste trend en hierbij zie je een mooie zachte poederige wenkbrauw die steeds sterker aangezet wordt en het uiteinde als een mooi strak puntje inzetten.
‘Powder Brows’ zorgt voor een natuurlijk zacht effect alsof je de wenkbrauw zelf voorzien hebt van een poeder make-up laagje, zacht en rustig.
De ‘Microblading’ of ‘Hairstoke’ techiek is perfect voor als we een aantal haartjes missen (gaatjes in de wenkbrauw zien) om deze zo natuurlijk mogelijk op te kunnen vullen.

Doordat we werken met meerdere technieken, kunnen we deze ook combineren voor het gewenst resultaat.
Tijdens een gratis intake gesprek bespreken we de wensen en bekijken we welke techniek het beste past voor de mooiste natuurlijke wenkbrauw.

Permanente Make-up hairstrokes voorPermanente Make-up hairstrokes tijdensPermanente Make-up hairstrokes na

Eyeliners

Permanente Make-up laat uw ogen spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Diepliggende ogen kunnen optisch naar voren worden gebracht en u een jeugdigere uitstraling geven. Zeker voor lensdragers of sporters is Permanente Make-up een uitkomst.
Het aanbrengen van Permanente Make-up is een vak apart. Onze specialiste heeft jaren ervaring en werkt met de ‘Hairstroke’ methode. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. Uiteraard wordt bij elke klant altijd nieuwe steriele naalden of mesjes gebruikt welke na de behandeling vernietigd worden.

Vergunning GGD

Schoonheidsinstituut BROWNEYES werkt conform de eisen van de strenge landelijke Permanente Make-up hygiënerichtlijnen opgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid (RIVM) in samenwerking met brancheorganisatie ANBOS  en staan onder streng toezicht van de GGD. De GGD toetst elke drie jaar de vergunning op o.a. (omgeving)hygiëne, apparatuur en opleiding.
Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat Permanente Make-up bij BROWNEYES volledig veilig is.

Permanente Make-up behandeling

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanente Make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

Eyeliners boven en onder
€ 299,00
Eyeliners boven
€ 199,00
Eyeliners onder
€ 199,00
Wenkbrauwen microblading
€ 299,00
Wenkbrauwen hairstroke
€ 299,00
Wenkbrauwen Ombre Brows/ Powder Brows/ Shadow

Tijdens een intake bespreken we de mogelijkheden en de verschillende technieken voor de beste resultaten. De natuurlijke wenkbrauw, incl. een nabehandeling binnen 6 weken.

€ 299,00

Touch-up binnen 1 jaar 199 euro.
Touch-up binnen 2 jaar 250 euro.

Graag bespreken wij de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend en GRATIS intake gesprek.

Afspraak maken

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief