Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


Permanente Make-up wordt door onze PMU expert met meer dan 15 jaar ervaring zorgvuldig uitgevoerd.
Dit gebeurt met de hoogwaardige pigmenten en apparatuur, veel ervaring en de juiste kennis voor een optimaal advies en eindresultaat.

Schoonheidsinstituut BROWNEYES werkt conform de eisen van de strenge landelijke Permanente Make-up hygiënerichtlijnen opgesteld door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in samenwerking met brancheorganisatie ANBOS en staan onder streng toezicht van de GGD. De GGD toetst elke drie jaar de vergunning op o.a. (omgeving)hygiëne, apparatuur en opleiding.
Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat Permanente Make-up bij BROWNEYES volledig veilig is.

Boek eerst een GRATIS intake PMU

Tijdens een intake kunnen we samen kijken naar jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden en nieuwste technieken om een mooi eindresultaat te kunnen creëren en al je vragen beantwoorden. Onze PMU expert neemt graag de tijd voor je zodat al je vragen beantwoord kunnen worden en er eventueel aansluitend of op een ander moment een afspraak ingeboekt kan worden.

Microblading zijn natuurlijke haartjes

Microblading is de techniek waarbij we ieder haartje tekenen (Hairstrokes) met een klein scherp mesje om de wenkbrauwen een volle en natuurlijke uitstraling te geven.
Vooraf tekent de PMU expert de wenkbrauwen zorgvuldig voor en hiervoor gebruiken wij de ‘browmapping’ techniek om de juiste vorm te creëren die past bij het gezicht, samen met jouw persoonlijke wensen vormen zij het duo voor de gewenste wenkbrauwen.
Als de vorm helemaal naar wens is gaan we samen kijken naar de beste kleur om het resultaat compleet te maken. Voor deze microblading techniek wordt vaak gekozen voor een iets donkerdere tint om zo het onderscheid tussen haartjes en de huid mooi naar voren te laten komen om een ‘echt’ eindresultaat neer te zetten.

Powder brows geven een mooi poedereffect

Powder brows of Ombre brows worden gekozen als de wenkbrauw in haar geheel geschaduwd mag worden. Vaak wordt er aan het begin een lichte schaduw neergezet die gelijkmatig naar de punt steeds krachtiger wordt.
Vooraf tekent de PMU expert de wenkbrauwen zorgvuldig voor en hiervoor gebruiken wij de ‘browmapping’ techniek om de juiste vorm te creëren die past bij het gezicht, samen met jouw persoonlijke wensen vormen zij het duo voor de gewenste wenkbrauwen.
Als de vorm helemaal naar wens is gaan we samen kijken naar de beste kleur om het resultaat compleet te maken. Voor deze Powder brow techniek kan gekozen worden voor een lichte of intense kleur.

Wakker worden met een eyeliner

PMU eyeliners voor een zeer strakke en scherpe eyeliner die de ogen weer laat spreken. De eyeliners worden geplaatst met een PMU apparaat met een naald/hygiëne module.
Met zeer kleine bewegingen wordt het pigment in de lederhuid geplaatst voor een langdurig resultaat.

Nabehandeling

Onze PMU specialiste gaat voor het beste resultaat en daarom is een nabehandeling bij de PMU gratis inbegrepen na 4-6 weken. Tijdens deze nabehandeling wordt de PMU samen bekeken en waar nodig bijgewerkt.

Nazorg voor een mooi eindresultaat

Nazorg is net zo belangrijk als de PMU behandeling zelf voor een mooi eindresultaat. Als de behandeling bij BROWNEYES klaar is ontvang je een klein zakje met witte vaseline die belangrijk is voor de komende dagen.
Net na het plaatsen is het belangrijk dat er niks op het wondje komt en de PMU droog blijft, voor de nacht breng je voorzichtig de witte vaseline met een wattenstaafje aan als een dikke laag, zodat je niet hoeft te wrijven maar dit deppend aan kunt brengen zodat het beschadigen van de PMU voorkomen kan worden.
De vaseline breng je iedere avond aan en mag eventueel vaker aangebracht worden als het gaat jeuken of prettig aanvoelt.
De eerste 2 weken geen zon(nebank), zwembad en sauna om de PMU goed te laten genezen.

De kleur verdwijnt eerst

Als de korstjes los gaan laten, lijkt de kleur vaak verdwenen te zijn. Gelukkig zul je zien dat de kleur na 2 weken weer zichtbaar is. De natuurlijke en mooie kleur is het eindresultaat.
PMU is een ondersteuning van de make-up en geen vervanging. Na 4-6 weken maken we een nieuwe afspraak met onze PMU expert om het eindresultaat te bekijken en eventueel bij te werken.

Opfrissen

Om het resultaat van PMU mooi te houden, adviseren we om 1x per jaar de Permanente Make-up te laten opfrissen om zo de kleur te optimaliseren.
Omdat de basis al aanwezig is wordt hiervoor een ander tarief berekend en is hiervoor geen nabehandeling nodig.

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: