Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Alle behandelingen

Terug naar overzicht

PERMANENTE MAKE-UP DRECHTSTEDEN

    • Specialiste met meer dan 15 jaar ervaring
    • Jaarlijkse bijscholing masterclasses
  • Permanente Make-up met de nieuwste technieken
  • Uitsluitend de beste pigmenten van Nederland

 

PERMANENTE MAKE-UP SPECIALISTE

Permanente make-up is de perfect aanvulling op een natuurlijk wenkbrauw en door de vele technieken die we toepassen kunnen we de perfecte wenkbrauw creëren.

Wenkbrauwen

Tegenwoordig zijn de ‘Ombre Brows’ de nieuwste trend en hierbij zie je een mooie zachte poederige wenkbrauw die steeds sterker aangezet wordt en het uiteinde als een mooi strak puntje inzetten.
‘Powder Brows’ zorgt voor een natuurlijk zacht effect alsof je de wenkbrauw zelf voorzien hebt van een poeder make-up laagje, zacht en rustig.
De ‘Microblading’ of ‘Hairstoke’ techiek is perfect voor als we een aantal haartjes missen (gaatjes in de wenkbrauw zien) om deze zo natuurlijk mogelijk op te kunnen vullen.

Doordat we werken met meerdere technieken, kunnen we deze ook combineren voor het gewenst resultaat.
Tijdens een gratis intake gesprek bespreken we de wensen en bekijken we welke techniek het beste past voor de mooiste natuurlijke wenkbrauw.

Eyeliners

Permanente Make-up laat uw ogen spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Diepliggende ogen kunnen optisch naar voren worden gebracht en u een jeugdigere uitstraling geven. Zeker voor lensdragers of sporters is Permanente Make-up een uitkomst.
Het aanbrengen van Permanente Make-up is een vak apart. Onze specialiste heeft jaren ervaring en werkt met de ‘Hairstroke’ methode. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. Uiteraard wordt bij elke klant altijd nieuwe steriele naalden of mesjes gebruikt welke na de behandeling vernietigd worden.

Vergunning GGD

Schoonheidsinstituut BROWNEYES werkt conform de eisen van de strenge landelijke Permanente Make-up hygiënerichtlijnen opgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid (RIVM) in samenwerking met brancheorganisatie ANBOS  en staan onder streng toezicht van de GGD. De GGD toetst elke drie jaar de vergunning op o.a. (omgeving)hygiëne, apparatuur en opleiding.
Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat Permanente Make-up bij BROWNEYES volledig veilig is.

Permanente Make-up behandeling

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanente Make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

Graag bespreken wij de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend en GRATIS intake gesprek.
 
Afspraak maken
 

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol
Carrol
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief