Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


De nagelbeugel wordt door onze Medisch Pedicure geplaatst om de ingroeiende teennagel te corrigeren.
Een ingroeiende teennagel kan zeer pijnlijk zijn omdat het hoekje van de nagel in de huid wil groeien. Door te lang met deze klachten te blijven lopen of ‘het pijnlijke hoekje’ weg te knippen wordt de oorzaak niet aangepakt en komt de pijn steeds weer terug.
De kans dat de nagel steeds krommer wordt is hierbij aanwezig en heeft vaak als gevolg dat de huid gaat ontsteken en dat gaat gepaard met pus, zwelling en roodheden.
Een pijnlijke teennagel kan veel dagelijkse werkzaamheden negatief beïnvloeden, maar door het plaatsen van een nagelbeugel zijn deze ongemakken verleden tijd.

“De nagelbeugel geeft direct verlichting”

Een nagelbeugel wordt op maat gemaakt en bestaat uit een dun kunststof stipje die door onze Medisch Pedicure op de nagel bevestigd wordt en direct verlichting geeft.
In combinatie met het verwijderen van het pijnlijke stukje nagel en het drukvrij leggen van de huid is dit een bewezen en zeer effectieve methode om de ingroeiende teennagel niet alleen te verlichten maar ook de oorzaak te corrigeren.

Pijnloze behandeling

Samen met onze Medisch Pedicure maken we een behandelplan op maat om de nagel goed te kunnen begeleiden tijdens het traject. Het plaatsen is pijnloos en kan voorkomen dat een behandeling bij een chirurg in veel gevallen niet nodig is.

Kom eens langs voor een kennismakingsbehandeling, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: