Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Product categorieën:


Germaine de Capuccini is vooruitstrevend en trendsettend op beauty- en wellnessgebied en combineert de wijsheid van het verleden met de technologie van het heden.

De combinatie van natuurlijke ingrediënten en steeds vernieuwende technologieën maken het mogelijk om steeds weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen. Germaine de Capuccini draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Elke behandeling of elk product wordt onderheven aan hoge kwaliteitsnormen en controles om een evenwicht te vinden tussen schoonheid en welzijn.

Wie denkt aan het merk Germaine de Capuccini, moet denken aan een groot aanbod specifieke behandelingen en producten! Van de jonge huid met onzuiverheden tot de rijpere huid met expressielijntjes of pigment verschuivingen, maar ook voor de huid die specifieke verzorging nodig heeft als rosacea, eczeem of de overgevoelige huid. De behandelingen vormen een unieke, exclusieve ervaring voor de klant.

Ook voor de mannen voorziet Germaine de Capuccini in behandelingen en producten met een heerlijke mannelijke geur.

Germaine de Capuccini is met haar 60 jaar ervaring ons Spaanse topmerk met meer dan 400 kwaliteitsproducten verdeeld over 25 lijnen die perfect een passende oplossing bieden voor een gezonde huid.
 

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: