Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


Shapen is het modelleren van de wenkbrauwen

Shapen is het modelleren in de perfecte vorm door het toepassen van verschillende technieken als waxen, epileren en knippen van de wenkbrauwen.
Onze getrainde experts brengen een dun laagje LYCON precision wax aan die door de hoogwaardige textuur en unieke samenstelling alleen hecht aan de haartjes en niet aan de huid.
In een paar seconde omsluit de wax de haartjes en vormt een stevig maar flexibel laagje die vervolgens op een snelle en vrijwel pijnloze manier verwijdert wordt.
Eventuele overige haartjes kunnen met een pincet worden verwijdert. Daarna worden de haartjes omhoog geborsteld en de ‘lange haartjes’ korter gemaakt voor op optimaal strak resultaat.

Henna brows voor vollere wenkbrauwen met poeder effect

Bij Henna Brows worden zowel de haartjes als de huid geverfd waardoor er een ‘poeder effect’ ontstaat. De henna kleuring zorgt ervoor dat kleine gaatjes opgevuld kunnen worden voor een voller effect van de wenkbrauwen. Tevens helpen de ingrediënten van de henna voor het voeden van de wenkbrauwhaartjes zodat ze sterker en voller kunnen worden.
Tijdens de eerste behandeling bekijken we samen als eerst naar de geschikte kleur. Na het bekijken van de kleur zullen de wenkbrauwen geshaped worden voor de perfecte vorm.
Daarna wordt de henna aangebracht en moet ongeveer 20 min inwerken.

Langdurig Resultaat

De henna blijft tot zo’n 14 dagen mooi op de huid en wel tot 5 weken mooi op de haartjes. Dit is wel afhankelijk van de nazorg, huidtype en aantal haartjes.
Wij raden aan om niet te reinigen met producten die olie bevat, dit zorgt er namelijk voor dat de kleur eerder vervaagd. Tevens is het belangrijk om de wenkbrauwen na de behandeling 24 uur niet nat te maken met water.

Voor het verven van de wenkbrauwen wordt vaak bij een eerste bezoek aan BROWNEYES geboekt zodat je eerst kunt wennen aan een vollere shape van de wenkbrauwen voordat je overstapt naar Henna Brows of PMU.

PMU staat voor Permanente Make-up

Permanente Make-up (PMU) is het inbrengen van pigment in de lederhuid. Onze PMU specialiste heeft meer dan 15 jaar ervaring met verschillende technieken als Microblading, Ombre Brows en Powder Brows.
Tijdens een intake gesprek worden al jouw wensen besproken om te kijken welke techniek het beste past bij jouw wensen, na het voortekenen van de wenkbrauwen wordt de kleur zorgvuldig samen gekozen en dan bij 100% tevredenheid geplaatst.

Lash Lifting voor meer volume van de wimpers

Lash Lifting is de behandeling waarbij onze experts de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens deze behandeling worden de wimpers tegen een zachte silicone pads aan gelift in de gewenste krul. Door de verschillende silicone pads is het mogelijk zowel korte als lange wimpers te krullen, wel zouden lange wimpers iets meer effect geven.
Door het aanbrengen van een zachte crème zorgen we ervoor dat de wimpers de krul vast houden voor zo’n 4-6 weken, de Lash Lift behandeling wordt afgesloten met een olie die de wimpers voeding geeft voor langdurig resultaat zonder de eigen wimpers te beschadigen. Deze wordt wordt regelmatig geboekt icm een gezichtsbehandeling.

 

 

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: