Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Huidplan Rosacea huid

Rosacea is een huidaandoening met rode vlekken in het gezicht die gepaard kunnen gaan met zichtbare bloedvaatjes en puistjes.
Daarom wordt Rosacea vaak ook verward met acne, omdat deze puistjes daarvoor aanleiding geeft. In het geval van Rosacea heeft dit niks met talg te maken.

De oorzaak is nog weinig over bekend, maar ondanks dat we de Rosacea niet kunnen genezen kunnen we wel met de juiste behandelingen en producten de huid behandelen en daarmee onder controle houden.

“De oorzaak nog onbekend”

Om een goede keuzes te kunnen maken voor de juiste behandelingen en producten is het belangrijk om eerst huidfoto’s te maken met de OBSERV om de huid goed in beeld te kunnen brengen. Daarnaast maken we professionele huidmetingen om de waardes in de gaten te houden om gedurende het behandeltraject ook bij te kunnen sturen als dat nodig is.

Nieuwe uitbraken voorkomen

Door de juiste ondersteuning kunnen we vooral nieuwe uitbraken voorkomen of verminderen. Rosacea is een huidaandoening waar we graag samen met jou aan werken om de huid zo gezond en rustig mogelijk te houden.

Passende behandelingen

Deze behandelingen passen bij dit huidtype:

GRATIS huidscan

OBSERV is de professionele huidscan die een eerste start is naar een gezonde huid.

Fruitzuurpeeling

Intensieve peelings voor een optimale huidverbetering.

Bio Peeling

Chinese kruidenpeeling van Neoderma

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling: