Ontdek de nieuwe promoties van Germaine de Capuccini en Marc Inbane • GRATIS* verzending binnen Nederland en België en aan huis geleverd via PostNL of bpost. ⌂

Passende behandelingen:


Behandeling voor vernieuwde hydratatie van de huid
Een behandeling die helpt om de optimale hydratatie van de huid te herstellen, in evenwicht te brengen en te behouden.
Op deze manier bevindt de huid zich in ideale omstandigheden om de jeugdigheid actief te behouden.
Hydratatie levert vanaf de eerste behandeling een bijdrage aan het herstel van het optimale hydratatieniveau van de huid en helpt dat in evenwicht te brengen en te houden. Een intense hydraterende kuur voor de huid.

“Aanbevolen voor ieder huidtype”

Intense Hydratatie voor de vochtarme huid. 100% van onze klanten ervaart direct na de behandeling meer hydratatie. Door de unieke Hydractive mix van ingrediënten als hyaluronzuur en natuurlijk bronwater uit Izumo Yumura thermische bron uit Japan. Je huid is voorzien van een natuurlijk genezend vermogen om vocht vast te houden.

Een geavanceerde behandeling die helpt om de optimale hydratatie van de huid te herstellen, in evenwicht te brengen en te behouden.

Als special tijdens deze behandeling ervaar je een massage met Cryoglobes, een extra dimensie voor het verbeteren van de bloedtoevoer met zuurstof en voedingsstoffen. De intense kou activeert de collageenproductie in de diepere lagen van de huid waardoor deze stevig en strak blijft!

Natuurlijk bespreken we voorafgaand aan de gezichtsbehandeling de mogelijkheden door om de behandeling helemaal aan jouw wensen aan te passen en de juiste producten te kunnen adviseren, zodat je daar zelf niet over na hoeft te denken.

Wat hier uitstekend bij past is Timexpert Sun – Blue Active Water Mist. Deze fijne nevel spuit fijne druppels over de huid en vermenigvuldigd de intensiteit van de zonnebrand er zorgt voor een uiterst comfortabel verfrissend en hydraterend effect dat de effecten van de zon en de hoge temperaturen compenseert. Inzetbaar voor, tijdens en na het zonnen!

Daarnaast is het Timexpert – Hyaluronic Serum een musthave voor in je toilettas. De beste bondgenoot in de strijd tegen volumeverlies, lijntjes en rimpeltjes op je huid die komen naarmate we ouder worden. Puur hyaluronzuur welke op 3 verschillende moleculen aanwezig zijn in deze heerlijke verzorging. Geschikt voor alle huidtypen, te gebruiken onder elke verzorging!

Gerelateerde producten

Deze producten passen bij de gekozen behandeling:

Bijhorende huid(problemen)

Deze huidtypes passen bij de gekozen behandeling:

BROWNEYES huidplan eczeem

Eczeem

Eczeem is een huidaandoening waarbij de bovenste huidlaag ontstoken is.

Huidplan Couperose huid

Couperose

Zichtbare kleine, rode bloedvaatjes op wangen, kin, neus, hals of decolleté.