Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

EXCEL THERAPY O2 werkt wereldwijd op de belangrijkste tekenen van veroudering, activeert en versterkt de afweer van de huid om vroegtijdige veroudering te voorkomen en te stoppen.
De sleutel tot Excel Therapy O2 ligt in twee exclusieve ingrediënten, gebaseerd op huidverzorging en nanocosmetica,
die wereldwijd werken tegen de gevolgen van vervuiling en omgevingsstress op onze huid, terwijl ze de afweer ertegen versterken.

CYTOKINES = Mobiele communicatie
+
O2 = cellulaire oxygenatie

De belangrijkste componenten van de lijn, MPC-DEFENSE COMPLEX en LIFE CYTOXYGEN, zijn nu versterkt en aangevuld met een compleet beschermend schild tegen de stille vijanden die de huid in gevaar brengen.

De originele BLUE LIGHT BLOCK-technologie werkt als een digitale anti-vervuilingsafscherming die oxidatieve stress blokkeert die wordt veroorzaakt door de overmatige blootstelling aan het blauwe licht (HEVis) van schermen, smartphones, tablets, led-lampen, enz

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief