Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

EXCEL THERAPY O2 werkt wereldwijd op de belangrijkste tekenen van veroudering, activeert en versterkt de afweer van de huid om vroegtijdige veroudering te voorkomen en te stoppen.
De sleutel tot Excel Therapy O2 ligt in twee exclusieve ingrediënten, gebaseerd op huidverzorging en nanocosmetica,
die wereldwijd werken tegen de gevolgen van vervuiling en omgevingsstress op onze huid, terwijl ze de afweer ertegen versterken.

CYTOKINES = Mobiele communicatie
+
O2 = cellulaire oxygenatie

De belangrijkste componenten van de lijn, MPC-DEFENSE COMPLEX en LIFE CYTOXYGEN, zijn nu versterkt en aangevuld met een compleet beschermend schild tegen de stille vijanden die de huid in gevaar brengen.

De originele BLUE LIGHT BLOCK-technologie werkt als een digitale anti-vervuilingsafscherming die oxidatieve stress blokkeert die wordt veroorzaakt door de overmatige blootstelling aan het blauwe licht (HEVis) van schermen, smartphones, tablets, led-lampen, enz

Klantbeoordelingen

Friendly staff,beautiful salon good service!
J Castillo
J Castillo
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De Giessen
Lowie Van De Giessen
09:57 18 Jun 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey annoniem
Jeffrey annoniem
18:09 08 Nov 19
pedicure gedaan vrijdag mijn wenkbrauwen getatoeëerd heel fijn en makkelijk en af en toe een gezicht behandeling ik kom al jaren bij jolanda en vindt het er fijn
Joke Steijn Verhoeven
Joke Steijn Verhoeven
17:57 28 Sep 19
Goede verzorging en vriendelijk en deskundig personeel
Gerrit Verheij
Gerrit Verheij
10:48 14 Jun 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De heijer
Wg De heijer
19:21 11 Mar 19
Vanmiddag genoten van een heerlijke rugmassage en gezichtsbehandeling! Een prachtige zaak met uitstekende medewerkers! 😍 Toppers! De sfeer, de ruimte, het personeel, de warmte, het muziekje, de rust, alles heeft bijgedragen aan pure ontspanning.
Maartje Smits
Maartje Smits
17:36 11 Dec 18
Al heel veel goeds over Brown Eyes gehoord, zelf nog nooit geweest, ga zeker een X een behandeling doen😊
Patricia Theo de Jong
Patricia Theo de Jong
19:41 05 Dec 18
Ik kom hier al jaren de meiden zijn zo lief en behulpzaam, ieder heeft toch een specialiteit.
Antoinetta Rinkens
Antoinetta Rinkens
19:19 05 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief