Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Beauty Award winnaar 2016 - Lift(in) vector serum

Vector Serum wint Award

28 december 2016

Het ‘Vector Lift Master Firmness Serum’ uit de Timexpert Lift(IN) lijn van Germaine de Capuccni heeft de Silver Award gewonnen bij de – door het Britse magazine Pure Beauty georganiseerde – verkiezingen in de categorie ‘Best New Premium Product 2016’ voor huidverzorging.
Kent u het Vector Serum al?
Het is een krachtig concentraat voor stevigheid en liften van de gelaatscontouren. V-Matrix geeft steun en volume van binnenuit. Zoals de naam van het product aangeeft “Lift(IN)”, komt de werking ook van binnenuit. Het herstelt de huid en vult haar op, waardoor de huid weer strakker in haar vel komt te zitten.

Een werkelijk wonderbaarlijk liftend effect product, dat zorgt voor de nieuwe vormen zonder een trekkend gevoel te veroorzaken.

Probeer hem eens uit en ervaar zelf de Award winnaar: Timexpert Lift(IN) – Vector Serum

Terug naar overzicht

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief