Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Thuisbehandeling voor de feestdagen

15 december 2020

Speciaal voor deze -toch wel- gekke feestdagen hebben we samen met Germaine de Capuccini een exclusieve thuisbehandeling samengesteld.
Germaine de Capuccini staat in de top 5 van de beste merken wereldwijd en vooral gericht op directe huidverbetering voor de meest gevoelige huiden.Uniek en resultaat gericht geeft deze behandeling het gezicht direct een mooie glow voor de feestdagen. Daarnaast is het ook gezellig om met elkaar thuis de huid te verzorgen, nu alles buiten in lockdown is. Breng de warmte in huis met deze thuisbehandeling van BROWNEYES.

Uiteraard met een duidelijk stappenplan doorloop je de stappen naar een prachtige resultaat.
De behandeling duurt ongeveer 1 uur en heeft de werkstoffen die de huid in de wintertijd goed kan gebruiken.
De behandeling zit boordevol ingekapselde Vitamine C, welke pas in de huidcellen open gaan en daar de huid voeding geven voor vitaliteit en hydratatie.De thuisbehandelingskit bestaat uit:

  • Reinigings Milk 50ml
  • Reinigings Lotion 50 ml
  • Scrub Masker 50 ml
  • Vitamine C masker 1 stuks
  • Luxe haar bandeau van Germaine de Capuccini
  • Creme 5ml

Bestel vandaag jouw unieke beleving voor thuis en hopelijk zien we je snel weer in 2021 voor de behandeling bij één van onze huidcoaches.

Bekijk thuisbehandeling
Terug naar overzicht

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief