Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Maandaanbieding juli

Maximale Hydratatie

De ‘Hydracure’ gezichtsbehandeling van Germaine de Capuccini is één van de meest uitgevoerde behandelingen bij BROWNEYES, maar waarom?
Het zorgt na de 1e behandeling onmiddellijk voor een intense en langdurige hydratatie ofwel het herstellen van het vochtbalans in de huid. Dit is vaak de eerste stap naar huidverbetering en is perfect voor deze tijd van het jaar.

Zelf vergelijk ik het vaak met een spons, als deze droog is dan is de spons stug en hard. Zodra de spons vochtig wordt dan wordt deze soepel, flexibel en krijgt glans.
Laat je huid de spons zijn die gehydrateerd is en voel en ervaar een gezonde huid.

De hydraterende gezichtsbehandeling start met een heerlijke zachte reiniging om de huid schoon te maken, maar ook om de Ph-waarde optimaal in balans te brengen.
Gevolgd door een zachte peeling die de dode huidcellen verwijderd en de huid toegankelijk maakt voor werkstoffen. De kleur van de huid verandert hierdoor direct in een zachte perzik-tint.
Het hydraterende serum gaat naar de dieper huidlagen om de huid optimaal voeding en hydratatie te kunnen geven, de huidvetten aan te kunnen vullen en daarmee klaar te maken voor de zonnestralen.

Gecombineerd met een massagecrème en specifieke massage technieken wordt de Efficy apparatuur aangezet om te zorgen dat de huid verwarmd wordt met RF, met vacuüm push-pull gemasseerd wordt en met de DTI sluizen de werkstoffen nog dieper de huid in.
Het masker geeft een heerlijk koel effect en we sluiten af met de ELT Beauty Angel voor het verbeteren van het resultaat. Deze collageenlamp stimuleert en activeert ook de fibroblast; de belangrijkste cel in de Dermis (lederhuid).

De hoofdingrediënten die Germaine de Capuccini gebruikt voor hydratatie zijn:

  • Hyaluronzuur; beschermt tegen vochtverlies, versterkt het natuurlijk afweersysteem van de huid en verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid.
  • EPS; dit natuurlijk ingrediënt bestaand uit suikers. Houdt het afweersysteem van de huid in stand, herstelt de afscheiding van hyaluronzuur in de oudere cellen.

Een behandeling die dus perfect is voor de voorbereiding op de zomer’zon’.
Aan de Skinbar kunnen we jouw wensen bespreken en de huid meten, zodat we de juiste keuze kunnen maken en adviseren.

Geur/Parfum

Parfum in producten willen we zo veel mogelijk vermijden, omdat het kans geeft op irritatie. Een prettige geur is wel heel fijn bij de complete beleving.
In de cosmetica moet parfum vermeld worden op de verpakking maar ook extracten uit bloemen vallen onder parfum.
Germaine de Capuccini heeft deze geuren specifiek en nauwkeurig uitgekozen met de minimale kans op irritatie en toch een complete beleving.
Geuren: Jeneverbes, mimosa en meiklokjes. Zoals je ziet zijn het alleen extracten uit de planten en bloemen.

Afspraak makenMaandaanbieding Hydracure inclusief ELT
nu € 89,95
Maanaanbieding Hydracure inclusief ELT gecombineerd met 10 min. rugscrub
nu € 99,95
Tip! Combineer de behandeling met de verstevigende Efficy medische apparaat voor gezichtsbehandeling.
nu € 129,90


Product in de kijker

Het product wat echt niet mag ontbreken in juni is de spraytan van Curasano. Zo gemakkelijk en snel ben je nog nooit ‘mooi’ bruin geworden.
De kleur is echt egaal zomers bruin! Het is gemakkelijk in gebruik en het resultaat is direct zichtbaar voor ongeveer een week.

BROWNEYES – Webshop


Massage – COMBI aanbieding met GRATIS 10 min. scrub!

30 min massage incl. 10 min scrub
nu € 29,95
60 min massage incl. 10 min scrub
nu € 59,95

Loop binnen bij BROWNEYES of maak online een afspraak.

Afspraak maken

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief