Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Maandaanbieding NOVEMBER

Tijdens de maandaanbieding van november staat dit keer de fruitzuurpeeling van Image Skincare centraal. Image Skincare komt uit Amerika en wordt ontworpen door dermatologen en huidspecialisten. De producten bevatten een hoog percentage aan effectieve werkstoffen. Dit wordt ook wel aangeduid als een cosmeceutical, dat wil zeggen dat de werkstoffen voornamelijk doordringen tot in het weefsel onder het huidoppervlak. In de producten zitten geen chemische kleur- en geurstoffen, bevatten geen parabenen, zijn dierproefvrij én zijn milieubesparend.

Image Skincare heeft een uitgebreide peeling-lijn waarmee een tal van behandelingen worden uitgevoerd tegen verschillende ongemakken, zoals huidveroudering, fijne lijntjes, pigment, rosacea, droge huid, geïrriteerde huid.

De I-Peel Fruitzuurpeeling behandeling kan als losse behandeling ondergaan worden. Voor (langdurige) resultaten is het aan te raden om de behandeling als een kuurverband te ondergaan. Afhankelijk van het probleem van de huid worden de hoeveelheid behandelingen in kuurverband gepland, dit kan dus voor iedereen verschillend zijn.

Indien mogelijk meten we de huid aan de Skinbar voorafgaand de gezichtsbehandeling om de juiste producten en behandeling te kunnen adviseren, zodat je daar zelf niet over na hoeft te denken.

Ideaal voor de thuisverzorging zijn de Image Trial Kits. Deze zijn beschikbaar voor ieder huidtype om de resultaten van de behandeling tot een maximaal te brengen.

Wil je ook van binnenuit je weerstand verbeteren denk dan eens aan de Detox thee van Tastea. Niet alleen gezond maar ook nog eens erg lekker. Start de dag goed uitgerust en voel je energiek de hele dag door!

 

Maandaanbieding november incl. ELT Beauty Angel nu € 89,95

 

 

 

Afspraak maken

 

 

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief