Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Maandaanbieding MAART

Tijdens de maandaanbieding van januari staat dit keer de Microdermabrasie behandeling
centraal. Tijdens de microdermabrasie behandeling werken wij met het huidverzorgingsmerk hannah.
Met de unieke werkwijze van reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen geven we je huid een kans om zelf weer op de goede manier aan het werk te gaan!
Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens volledig centraal staat.

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en de huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe, jonge en elastische huidcellen. Met behulp van microkristallen worden dode huidcellen en oneffenheden op een veilige manier van de huid ‘afgeslepen’. Wij werken met de ‘Skin Peeler’, dit apparaat heeft al meerdere malen de prijs gewonnen als beste microdermabrasie apparaat.
Deze behandeling is mogelijk in een enkele sessie: een “flash” anti-verouderingskuur en in vier sessies: intensieve anti-aging behandeling met een diepe en langdurige werking.
Indien mogelijk meten we de huid aan de Skinbar voorafgaand de gezichtsbehandeling om de juiste producten en behandeling te kunnen adviseren, zodat je daar zelf niet over na hoeft te
denken.

Ideaal voor de thuisverzorging is de 24-hours Skin Balancing. De 24-hour Skin Balancing heeft zich al jaren bewezen als rijke conditioner voor de huid. De zijdezachte formule brengt de huid in balans en voorziet haar van directe voeding, hydratatie, bescherming en comfort.
Dit wordt  bewerkstelligd door huidverbeterende ingrediënten zoals jojoba, calendula, vitamine E, aloë vera, hyaluronzuur, sheabutter. De 24-hour Skin Balancing geeft de huid voelbaar meer souplesse en een prachtige glans. Daarnaast wordt een optimaal vochtniveau langdurig behouden. Al bijna 30 jaar is de 24-hour Skin Balancing een succes.

 

Maandaanbieding maart incl. ELT Beauty Angel nu € 89,95

 

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief