Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Maandaanbieding SEPTEMBER

Dermatechpen voor maximaal resultaat

Germaine de Capuccini slaagt erin met het Synergyage Project een nieuwe technologie neer te zetten met medische cosmetica. Deze cosmeceuticals zijn van de aller hoogste kwaliteit en bieden aan verschillende uitdagingen betere, snellere en langdurige resultaten. Krachtige ingrediënten en maximale concentraties om het uitzicht van de huid grondig te verbeteren.

De Dermatech Pen is een automatisch microneedle-apparaat, die via een module met 36 micronaaldjes van chirurgisch staal op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt. Dit om de collageenaanmaak te stimuleren en tegelijkertijd een beter opname van actieve werkstoffen te vergroten.
Daarom zijn dé juiste producten bij deze behandeling noodzakelijk om een gewenst resultaat te bereiken.

Het gecontroleerd perforeren veroorzaakt een natuurlijke reactie van de huid om deze te herstellen en weer actief aan het werk te zetten. De fibroblast gaat hierdoor meer collageen 1 , 3 en 4, elastine en glycosaminoglycanen aanmaken. Dit proces zorgt voor een betere textuur, veerkracht en huidverjonging.
Kuur

BROWNEYES adviseert de Dermatech Pen behandeling 4x te herhalen voor een optimaal resultaat. De behandeling wordt dan 1x per 2 weken uitgevoerd en wordt ervaren als prettig en minimaal gevoelig. Wel is het belangrijk dat de huid voldoende en dé juiste werkstoffen krijgt na de behandeling/tijdens de kuur om de huid te kunnen laten herstellen en een goed resultaat te behalen. Deze specifieke thuisproducten worden aan de Skinbar toegelicht en besproken.

Dermatech behandeling Germaine de Capuccini BROWNEYES

Afspraak maken


Maandaanbieding Dermatechpen inclusief ELT
nu € 129,95
Maanaanbieding Hydracure inclusief ELT gecombineerd met 10 min. rugscrub
nu € 139,95


Maar is er is meer voordeel in SEPTEMBER..

KUUR Beauty Angel Collageenlamp voor de maximale collageenboost, de perfect behandeling na de zomer. De zon zorgt voor minder collageenaanmaak en door de Beauty Angel kunnen we de huid weer actief aanzetten tot meer collageenaanmaak en dus herstel voor een stralende huid.
10 rittenkaart voor 250,- euroDe kuur bestaat uit 2x per week 15 minuten onder de Beauty Angel collageen lamp
Afspraak maken

Nieuwe set One by One kunstwimpers – probeer het nu!

Lash-Extend-lash-lifting-sliedrecht

Nieuwe set one by one (120 min)
nu € 69,95
Jou kans op kunstwimpers te proberen voor een leuke instapprijs, uiteraard alleen met de beste kwaliteit van LashXtend voor wimpers zonder beschadiging.

Loop binnen bij BROWNEYES of maak online een afspraak.

Afspraak maken

 

SNEAKPEAK: BINNEKORT POWDER BROWS bij BROWNEYES.. Permanente make-up alsof je poeder wenkbrauwen hebt, perfect voor een zacht resultaat.

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief