Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Maandaanbieding SEPTEMBER

Tijdens de maandaanbieding van september staat de Beauty In-Fusion behandeling van Germaine de Capuccini centraal. Dit Spaanse merk staat wereldwijd in de top 5 van beste huidverzorgingsmerken en is  vooruitstrevend en trendsettend op beauty- en wellnessgebied. De behandelingen vormen een unieke, exclusieve ervaring voor de klant.

Een ‘infusie van schoonheid’,
gemaakt om alle leeftijden en behoeften te meten.
Onze huid is niet hetzelfde op 30 als op 40 of 50 en de behoeften zijn ook niet hetzelfde.
Elk gezicht heeft unieke en specifieke oplossingen nodig.

De Beauty In-Fushion behandeling is een professionele behandeling in de salon. Het is een exclusieve, innovatieve anti-aging behandeling welke een snel, efficiënt en gepersonaliseerd antwoord is voor alle huidtypen! Ga je voor Vitaliteit & Helderheid, Stevigheid & Hydratatie of Voeding & Veerkracht? Overleg samen met een van onze specialistes welke behandeling het beste is voor jouw huid!

Indien mogelijk meten we de huid aan de Skinbar voorafgaand de gezichtsbehandeling om de juiste producten te kunnen adviseren, zodat je daar zelf niet over na hoeft te denken.

Is de vakantie erg fijn geweest en heb je even wat minder goed gelet op je eet en drink patroon dan biedt BROWNEYES je iets nieuws!

Work-out & Relax.

Plan een afspraak en sport samen met Jolanda, op een tempo wat bij jou past. Is je work-out voltooid? Neem dan plaats op onze welness bank en laat je lekker masseren, zodat je met een heerlijk gevoel de dag weer aan kan! Wil je meer informatie? Loop gerust eens binnen bij BROWNEYES!

Maandaanbieding september incl. ELT Beauty Angel nu € 89,95

 

 

 

Afspraak maken

 

 

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief