Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Over BROWNEYES

Gestart vanuit het ouderlijke huis in Sliedrecht en nu na de 3e verhuizing staat er een stijlvol, eigentijds instituut met de hoofdkleuren zwart, wit en een puntje paars.
BROWNEYES streeft naar een transparante en eerlijke communicatie om doelgericht en naar alle tevredenheid de gewenste resultaten te behalen met het uniek BROWNEYES concept. Door mee te gaan met innovatieve technieken en het gebruik van de beste en nieuwste apparatuur kan de hoogstaande kwaliteit gegarandeerd blijven. Dit resulteert eveneens in toenemende kennis en ervaring binnen het instituut en blijven daarmee up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. Ondersteund met alle teamtrainingen die jaarlijks worden gevolgd is en blijft er voldoende motivatie en inspiratie om de klant keer op keer te blijven verrassen.
Het BROWNEYES-team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde schoonheidsspecialisten en pedicures die met hun gedeelde passie voor schoonheidsverzorging de missie van Schoonheidsinstituut BROWNEYES nastreven.

BROWNEYES –
SCHOONHEIDSINSTITUUT

Thorbeckelaan 75
3362 BS Sliedrecht
T. +31(0)184 – 633 746
M. info@brown-eyes.nl


BROWNEYES

Dit is Jolanda Dekker; zij is vanaf 2005 gestart met BROWNEYES, toen nog vanuit een kamertje in het ouderlijk huis.
Kwaliteit en veel passie voor het vak zorgde voor een snelle groei en uitbreiding van allerlei behandelingen waardoor een mooi totaal concept ontstond.
In 2008 kwam de eerste medewerkster BROWNEYES versterken en zo was er weer een mogelijkheid voor nieuwe mensen om te kunnen genieten van het unieke concept.
Kwaliteit en innovatie hebben altijd de boventoon gevoerd bij BROWNEYES, waardoor zij de naam in 2016 hebben aangepast naar ‘Schoonheidsinstituut’ om te laten zien
dat je met dit prachtige vak zoveel meer kunt bereiken en we echt doelgericht behandeling.
Dat kan zijn voor de een een totale ontspanning en voor de andere een doel op de huid als pigment, acne, rosacea, overbeharing of rimpeltjes.

Op de foto het gezin van Jolanda Dekker; Wat altijd mooi achter de onderneming staat en heeft gestaan om zo door te kunnen bloeien en groeien tot het prachtige 5 sterren instituut wat nu gevestigd is aan de Thorbeckelaan 75 in Sliedrecht.

 

“Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet.”

Jolanda

EIGENARESSE

Medisch Schoonheidsspecialiste in opleiding
Huidverbetering
Permanente Make-up
Laser Ontharen
Medisch Pedicure
Nagelstyliste

Sylvia

SCHOONHEIDSSPECIALISTE/OFFICE MANAGER

Administratie
Schoonheidsbehandelingen
Nagelstyliste
Planning/Marketing

Linda

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Schoonheidsbehandelingen
Lichaamsmassage
Laser Ontharen
Kunstnagels
Pedicure

Inge

SCHOONHEIDSSPECIALISTE JUNIOR

Schoonheidsbehandelingen
Pedicure
Lichaamsmassage
Gelpolish

Laura

SCHOONHEIDSSPECIALISTE JUNIOR

Schoonheidsbehandelingen
Lichaamsmassage
Gelpolish

Helda

PEDICURE, MASSEUSE

Pedicure
Voetmassage
Indonesische massage

Dana

PEDICURE

Pedicure
Nagelbeugels plaatsen

Leerling

SCHOONHEIDSSPECIALISTE IN OPLEIDING

Ieder jaar begeleiden we leerlingen,
Zij zorgen voor de totaal beleving,
Van een kopje koffie tot een
Extra’tje tijdens de behandeling

Werkwijze

BROWNEYES staat voor kwaliteit, professionaliteit en het unieke BROWNEYES concept. BROWNEYES werkt uitsluitend met uiterst selectief geselecteerde topmerken met hoogstaande kwaliteit, waardoor resultaat daadwerkelijk mogelijk is.
Binnen BROWNEYES beschikken we over de specifieke kennis en innovatieve apparatuur voor optimale huidverzorging of huidverbetering. Tijdens de intake aan de Skinbar maken we gebruik van geavanceerde technieken om uw huid te analyseren en luisteren we naar uw wensen en behoeften en vertalen dit naar uw persoonlijke huidplan voor een doelgericht resultaat.
Wij delen graag onze kennis en ervaring en zullen u tussentijds zo transparant en duidelijk mogelijk blijven coachen met adviezen die aansluiten op de gestelde doelen.
Iedere huid is namelijk anders en vraagt daarom om individuele aandacht!

Naast een huidanalyse voorafgaand aan de behandeling, is er altijd een mogelijkheid binnen te lopen voor een huidadvies of vragen.
Wij delen onze kennis graag met u!

Ervaar het BROWNEYES concept
Nieuws

OPEN DAG 2022 was een groot succes!

Zaterdag 17 september 2022 vierde BROWNEYES een open dag. Na een lange tijd kon er door de maatregelen geen open dag gehouden worden maar nu alles weer rustig lijkt te zijn, Zorgde eigenaresse Jolanda er voor om zicht te richten op het positieve en organiseerde een open dag met veel nieuwe behandelingen en producten. Het was gezellig druk met klanten... Lees verder

Dit bericht is toegevoegd op 24 september 2022Nieuws archief

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief