♥ De nieuwe PowderMe SPF make-up is binnen, gemakkelijk en mooi je zonbescherming aanbrengen shoppen

Schoonheidsinstituut

De passie voor de totale schoonheidsverzorging is de belangrijkste motivatie geweest voor BROWNEYES.

Vanaf de oprichting door eigenaresse Jolanda Dekker in 2005 is er een hartstocht voor het vak die wordt gevoed door haar missie:
‘Complete aandacht voor de klant met duidelijk onderbouwde huidanalyse, thuisadvies, verrassende behandelingen en doelgerichte huidcoaching’.

BROWNEYES staat voor kwaliteit, professionaliteit en het unieke BROWNEYES concept. BROWNEYES werkt uitsluitend met uiterst selectief geselecteerde topmerken met hoogstaande kwaliteit, waardoor resultaat daadwerkelijk mogelijk is.

Gestart vanuit het ouderlijke huis in Sliedrecht en nu na de 3e verhuizing staat er een stijlvol, eigentijds instituut met de hoofdkleuren zwart, wit en een puntje paars.
BROWNEYES streeft naar een transparante en eerlijke begeleiding om doelgericht en naar alle tevredenheid de gewenste resultaten te behalen met het uniek BROWNEYES concept.

Door mee te gaan met innovatieve technieken en het gebruik van de beste en nieuwste apparatuur kan de hoogstaande kwaliteit gegarandeerd blijven. Dit resulteert eveneens in toenemende kennis en ervaring binnen het instituut en blijven daarmee up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche.

“Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet.”

Jolanda Dekker, Eigenaresse BROWNEYES

Onze werkwijze

Binnen BROWNEYES beschikken we over de specifieke kennis en innovatieve apparatuur voor optimale huidverzorging of huidverbetering.
Tijdens de intake aan de Skinbar maken we gebruik van geavanceerde technieken om jouw huid te analyseren, luisteren we naar jouw wensen en behoeften en vertalen dit naar een persoonlijke huidplan voor een doelgericht resultaat.

Wij delen graag onze kennis en ervaring en zullen je tussentijds zo transparant en duidelijk mogelijk blijven coachen met adviezen die aansluiten op de gestelde doelen. Iedere huid is namelijk anders en vraagt daarom om individuele aandacht!

Naast een huidanalyse voorafgaand aan de behandeling, is er altijd de mogelijkheid binnen te lopen voor een vrijblijvend huidadvies of vragen.
Wij delen onze kennis graag met u!

Gratis huidscan

Online Huidplan

Bij BROWNEYES werken met de nieuwste apparatuur en innovatieve behandeling om voor ieder huidprobleem een oplossing te kunnen bieden. Meerdere merken geven ons de mogelijkheid om de beste opties te adviseren voor jouw persoonlijke wensen.

Onze huidexperts hebben hun beste gedaan om via het online huidplan een online advies te kunnen geven en inzicht te geven van een aantal behandelingen die aansluiten op het huidprobleem.

Omdat iedere huid anders is maken we bij een eerst bezoek een uitgebreide huidanalyse met onder ander de OBSERV. Hiermee maken we 3d foto’s van de huid en kunnen daarmee toekomstige de verbetering perfect in beeld brengen en bijsturen als dit nodig is.

Jouw Huidplan

Onze webshop

De BROWNEYES webshop biedt de mogelijkheid om jouw behandeling thuis voort te zetten en voorziet erin om jouw producten gemakkelijk online bij te bestellen voor een complete beleving en maximale resultaten.

Al bijna 10 jaar is BROWNEYES jouw vertrouwde webwinkel voor uitsluitend professionele producten van topmerken, zoals:
Germaine de Capuccini, Image Skincare, Esthemax, Marc Inbane, Jane Iredale, OPI.

BROWNEYES is tevens Germaine de Capuccini ambassadrice en vertegenwoordigt dit Spaanse merk in Nederland. Wij bieden vakkundige productondersteuning bij vragen en leveren al meerdere jaren in Nederland & België.

We proberen alle producten op voorraad te hebben en daarmee streven we ernaar jouw bestelling dezelfde dag nog te versturen.

Onze online aanbiedingen en promoties zijn terug te vinden in de webshop onder SALE.

Webshop

Klantbeoordelingen

Lees wat onze trouwe klanten over ons zeggen...

Schoonheidsinstituut BROWNEYES
4.7
Gebaseerd op 88 beoordelingen
Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Prima salon.
Elly Van Der K.
Elly Van Der K.
16:10 28 Aug 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol
Carrol
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Professioneel!
Monique P.
Monique P.
12:58 02 Nov 21
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
js_loader

Onze merken

Wij werken enkel met de volgende top kwaliteit merken: