Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

OBSERV ‘een kijkje in je huid’

27 augustus 2021

Vanaf 1 september 2021 introduceren we vol trots de OBSERV huidanalyse bij BROWNEYES.

Doelgericht behandelen is waar BROWNEYES voor staat en dit kan bijvoorbeeld gaan om een droge huid, psoriasis, rimpeltjes, verslapping, acne of een grove porie structuur.
Samen kijken we aan de Skinbar naar de wensen en behoeften en lopen we het geheel vernieuwde drie stappenplan door voor een doelgericht persoonlijk huidplan.
De OBSERV maakt 8 foto’s van de huid met verschillende belichtingen, waardoor je het onzichtbare ‘zichtbaar’ maakt en doelgericht kan behandelen. Zo krijg je ook als klant nog beter inzicht van je huidconditie en kunnen we met behulp van voor en na foto’s de resultaten perfect presenteren.
Met de juiste producten en behandelingen is het daardoor mogelijk de huid naar een hoger level te brengen en dat geeft een grote glimlach.

Bel snel voor jouw persoonlijke huidanalyse 0184-633746 en neem een kijkje in jouw huid.

Lees verder in de e-paper van Het Kompas Sliedrecht.

Huidplan
Terug naar overzicht

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief