Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Burgemeester Sliedrecht - B. van Hemmen lakt zijn nagels bij BROWNEYES voor lak aan actie.

Lak-Aan actie bij BROWNEYES

24 december 2016

Het indrukwekkende verhaal van de ongeneselijk zieke Tijn en zijn vader bij het glazen huis in Breda wist Jolanda Dekker en vele anderen te raken. Door het lakken van nagels van zowel vrouwen als mannen tegen een kleine vergoeding is het mogelijk een bedrag te doneren. Tijn heeft hersenstamkanker, een ongeneselijke ziekte die jaarlijks bij zo’n 10 tot 15 kinderen in Nederland wordt vastgesteld. Zijn streefbedrag was 100,- euro, maar al snel bereikte de ‘lak aan actie heel Nederland. Vele bekende Nederlanders en dj’s als Armin van Buuren, Hardwell, maar bijvoorbeeld ook kickbokser Rico Verhoeven en vele andere deden mee aan dit initiatief. In het schoonheidsinstituut is het – zo net voor de kerst – de drukste periode van het jaar, maar toch wilde Jolanda en haar team proberen met hun beste nagellak mee te kunnen doen met de ‘Lak-Aan’ actie. Het initiatief werd erg positief ontvangen door de Sliedrechtse inwoners en de gehele dag door zijn er vele mensen geweest om hun nagels te laten lakken. Mannen, vrouwen en kinderen, maar ook onze eigen burgemeester B. van Hemmen kwam binnen voor het goede doel en ging met mooi gelakte nagels de deur uit.
We zijn trots op de ondersteuning van alle kanten en hebben een mooi bedrag van € 310,- euro kunnen doneren aan Tijn van de ‘Lak-Aan’ actie. Sanne Hans maakte in Serieus Request een mooi lied voor Tijn, waarin ze precies omschrijft, waarom wij mee wilde doen met deze actie; namelijk:
“Je bent een held, een jongen, een eeuwig mooi verhaal, een voorbeeld voor ons allemaal en dat bracht Nederland bij elkaar”. Mooi om te zien dat Sliedrecht ook bij elkaar kwam voor Tijn. Die nog zo jong is en de wereld nog maar net leert kennen, maar wat een indrukwekkend verhaal.

Wij wensen iedereen een goede jaarwisseling en even een moment van stilstaan bij alles wat je hebt.

Lees ook:
‘Burgemeester van Hemmen lakt nagels knalrood voor Tijn’ op de website van het AD

‘Burgemeester van Hemmen lakt nagels knalrood voor Tijn’ op de nieuws website Sliedrecht24.nl

Terug naar overzicht

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief