Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
OPI nieuwste voorjaar tinten 2019

GelColor Always Bare for You Collectie – New Sheer Shades!

29 maart 2019

Omarm dit voorjaar zachte, romantische kleuren uit de Always Bare for You by OPI Collectie!
De collectie bestaat uit 6 transparante kleuren variërend van roze, nude en roségouden tinten – met een crème finish of een subtiele glinstering – een pastel-lila en een zachte blauwgrijze tint.

Prachtige kleuren voor de bruid, een bruiloft maar ook als u houdt van subtiele, romantische kleuren van de beste kwaliteit.
BROWNEYES werkt allen met de beste kwaliteit en OPI sluit hierbij mooi aan.

OPI is marktleider in de professionele nagelverzorging door het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten heeft BROWNEYES gekozen voor dit prachtige merk.
Vooruitstrevend met veel aandacht aan veiligheid zodat de eigen nagel kwaliteit niet achteruit gaat en innovatie.

OPI bij BROWNEYES staat voor betaalbare luxe lakken en gelpolish en staan bekent om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten. In Nederland is deze professionele productlijn al bekroond met een ASTIR AWARD én een HOLLAND BEAUTY AWARD!

OPI komt uit de USA, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood en sinds 1993 ook naar Nederland gekomen, en daar zijn we erg blij mee.

Gelpolish is een veilige manier om de eigen nagels te verstevigen en te voorzien van een kleur voor 3 weken met een prachtige glans, daarna kunnen ze bijgewerkt worden bij BROWNEYES of zijn er speciale kitjes met een remover om de gelpolish te verwijderen zonder de nagels te beschadigen.
In het instituut zijn er al vele mensen die dit al jaren laten plaatsen maar een keer voor een feestje, vakantie of verjaardag is uiteraard ook mogelijk.

Prijs 29,95

 

Terug naar overzicht

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief