Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Germaine de Capuccini - Timexpert Lift(IN)

BROWNEYES introduceert Timexpert Lift(IN)

23 oktober 2015

Graag verwelkomen wij de allernieuwste anti-aging behandeling van Germaine de Capuccini.

Met de heerlijke zachte geuren van honing, jasmijn en anjer ontvangt deze gelaatsbehandeling uw huid. Een specifieke verzorging die van binnenuit (lift in) vitaliteit geeft aan de huid en haar hermodelleerd.
Voorheen was liften voornamelijk het strak trekken van de huid, zoals bij een facelift. Tegenwoordig is de nieuwste trend het opvullen van binnenuit. Germaine de Capuccini Timexpert Lift(IN) doet dit door de conditie van de huid te verbeteren.
Bent u benieuwd naar deze nieuwe behandeling? Kom dan langs op onze feestelijke open avond 13 november a.s. ter ere van ons 10 jarig jubileum en voel, ervaar en zie deze innoverende behandeling.
Met de zelfverzekerde kleur rood maakt dit de lijn van Timexpert Lift(IN) compleet!

Bekijk ook de thuisproducten die verkrijgbaar zijn in onze webshop bestaande uit o.a. een serum, een crème en een nek crème !

Terug naar overzicht

Klantbeoordelingen

Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21
Friendly staff,beautiful salon good service!
J C.
J C.
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De G.
Lowie Van De G.
09:57 18 Jun 20
Mooie, moderne salon. Zeer vriendelijke meiden! Vind de locatie toch wel minder geschikt, met name wat betreft parkeren en dan vooral 's avonds.
Wil K
Wil K
16:19 02 Jan 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey A.
Jeffrey A.
18:09 08 Nov 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De H.
Wg De H.
19:21 11 Mar 19
Goed en kundig personeel
Pieter J. de V.
Pieter J. de V.
07:32 15 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief