Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

BROWNEYES bestaat 15 jaar

01 april 2020

Op 5 april 2020 bestaat BROWNEYES 15 jaar.
Mooie voorbereiding voor een V.I.P feest met onze vaste klanten zouden wij ontvangen & alles zou in roze zijn aangekleed om dit jubileum te vieren. Helaas kwam er een ander verhaal tussendoor die de hele wereld overspoelde met Corona. Ontzettend jammer om dit feestje niet met elkaar te kunnen vieren op deze bijzondere dag maar natuurlijk een goede reden om alle klanten van het schoonheidsinstituut en de webshop eens in het zonnetje te zetten met een prachtige promotiecode om met 15% korting te kunnen shoppen op zaterdag 4 april 2020.

Toen Jolanda 19 jaar was begon ze een avontuur op een slaapkamer ‘klein en compact’ echter heeft kwaliteit altijd voorop gestaan en heeft zij direct gekozen voor topmerken als Germaine de Capuccini. Met deze producten geeft ze de behandelingen al 15 jaar en doordat het merk vernieuwend en innovatief is blijft het een van de topmerken.

Toch is Jolanda er van overtuigd dat er geen één merk die alles in huis heeft en in deze jaren hebben er dan ook meerdere merken BROWNEYES gepasseerd. Sommige blijven, andere verdwijnen weer of alleen de toppers uit de lijnen blijven behouden.

Door deze combinatie ontstaat er veel kennis van verschillende merken en met de bijpassende apparatuur kunnen er mooie resultaten worden gehaald en dat blijft de mooiste uitdaging die er is.
Inmiddels is BROWNEYES uitgegroeid naar een mooie moderne locatie met 5 behandelruimtes en een webshop. Het team van 6 schoonheidsspecialistes zetten zich dag en nacht in om met elkaar de beste resultaten te geven aan de klanten en het toch persoonlijk te houden doordat je allemaal werkt naar een doel: “Een mooie huid voor de klant”.

Coaching en ondersteuning thuis en in het instituut geven een totaalbeleving waar BROWNEYES voor staat.

Zie ook het nieuwsbericht op de nieuwssite Sliedrecht24.

Terug naar overzicht

Klantbeoordelingen

Zelf kom ik al 2 jaar met grote tevredenheid bij Brown Eyes. Mijn wenkbrauwen zien er altijd weer helemaal 'on fleek' uit! Ook de gezichtsbehandelingen zijn erg fijn :)!
Timo G.
Timo G.
08:55 03 Oct 22
Super geholpen. Er wordt heel goed gekeken naar wat je wilt en bij je past. Direct een mooi resultaat al. Buiten dat ook heel prettig en gezellig..
Lobke Z.
Lobke Z.
17:36 05 Sep 22
Altijd een super fijne ervaring!De Microdermabrasie behandeling is echt een aanrader!! Anti collageen en goed tegen acne. Je huid straalt daarna meteen weer en kleine littekens vervagen. De acne zet minder op en mee-eters blijven weg.De normale standaard behandelingen zijn ook kwalitatief hoogwaardig vergeleken met andere salons.Tijdens de behandeling geven ze je zelfs een nek en schouder massage erbij. Top service!Voor behandelingen betreft huidverbetering en ontspanning is dit een salon om naartoe te gaan. Zeker als je last hebt van acne.
jessica W.
jessica W.
15:47 17 Aug 22
Vriendelijk personeel, goed advies voor mijn zeer droge huid. Veel minder klachten nu. Toppers!
Veronique D.
Veronique D.
20:01 11 Aug 22
Super fijne salon! Eerst kwam ik voor een pedicure, netjes geholpen en van mijn problemen af. Na deze behandeling ook het gesprek aan gegaan over mijn extreem droge huid. Door Jolanda werd bij de skinbar alles duidelijk uitgelegd en een plan gemaakt. Nu, ruim een half jaar verder, heb ik een zachte huid en kijk ik iedere keer weer uit naar mijn behandeling bij Linda! Alles kan, niks is te gek en er wordt echt naar je wensen geluisterd en het is nog gezellig ook. Dikke aanrader!
rozanneboer
rozanneboer
19:26 11 Aug 22
Als je een studio zoekt waar klantenservice en kwaliteit gewaarborgd wordt, dan ben je bij Brown Eyes op het goede adres! Ze nemen de tijd voor je en luisteren echt naar je wensen. Alle meiden zijn geweldig en absolute toppers!!
Carrol H.
Carrol H.
06:59 11 Aug 22
Schoon, vriendelijk, ter zake kundig.
Aart M.
Aart M.
12:58 16 Mar 22
Gespecialiseerd en vriendelijk personeel
Wendy W.
Wendy W.
20:27 14 Oct 21
Zeer vriendelijk personeel ik voel me thuis bij hun
Kitty N.
Kitty N.
10:46 12 Sep 21

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief