Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3

BROWNEYES bestaat 15 jaar

01 april 2020

Op 5 april 2020 bestaat BROWNEYES 15 jaar.
Mooie voorbereiding voor een V.I.P feest met onze vaste klanten zouden wij ontvangen & alles zou in roze zijn aangekleed om dit jubileum te vieren maar er kwam een ander verhaal tussendoor die de hele wereld overspoelde met corona.Ontzettend jammer om dit feestje niet met elkaar te kunnen vieren op deze bijzondere dag maar natuurlijk een goede reden om alle klanten van het schoonheidsinstituut en de webshop eens in het zonnetje te zetten met een prachtige promotiecode om met 15% korting te kunnen shoppen op zaterdag 4 april 2020.

Toen Jolanda 19 jaar was begon ze een avontuur op een slaapkamer ‘klein en compact’ echter heeft kwaliteit altijd voorop gestaan en heeft zij direct gekozen voor topmerken als Germaine de Capuccini. Met deze producten geeft ze de behandelingen al 15 jaar en doordat het merk vernieuwend en innovatief is blijft het een van de topmerken.

Toch is Jolanda er van overtuigd dat er geen één merk die alles in huis heeft en in deze jaren hebben er dan ook meerdere merken BROWNEYES gepasseerd. Sommige blijven, andere verdwijnen weer of alleen de toppers uit de lijnen blijven behouden.

Door deze combinatie ontstaat er veel kennis van verschillende merken en met de bijpassende apparatuur kunnen er mooie resultaten worden gehaald en dat blijft de mooiste uitdaging die er is.
Inmiddels is BROWNEYES uitgegroeid naar een mooie moderne locatie met 5 behandelruimtes en een webshop. Het team van 6 schoonheidsspecialistes zetten zich dag en nacht in om met elkaar de beste resultaten te geven aan de klanten en het toch persoonlijk te houden doordat je allemaal werkt naar een doel: “Een mooie huid voor de klant”.

Coaching en ondersteuning thuis en in het instituut geven een totaalbeleving waar BROWNEYES voor staat.

Zie ook het nieuwsbericht op de nieuwssite Sliedrecht24.

Terug naar overzicht

Klantbeoordelingen

Friendly staff,beautiful salon good service!
J Castillo
J Castillo
11:53 10 Sep 20
Vriendelijk en goed opgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. Al bij binnenkomst merk je al dat er een gezellige sfeer hangt, de dames zijn super gezellig en de producten zijn super goed. Ik kom er graag.
Lowie Van De Giessen
Lowie Van De Giessen
09:57 18 Jun 20
Ziet er super uit. Ook super geholpen en alles word ook super fijn uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Ik kan eigenlijk geen min punt bedenken. Kom je met de auto? Dan kan je iets verderop op de parkeerplaats gratis parkeren. Voor de deur is vaak geen plek.
Jeffrey annoniem
Jeffrey annoniem
18:09 08 Nov 19
pedicure gedaan vrijdag mijn wenkbrauwen getatoeëerd heel fijn en makkelijk en af en toe een gezicht behandeling ik kom al jaren bij jolanda en vindt het er fijn
Joke Steijn Verhoeven
Joke Steijn Verhoeven
17:57 28 Sep 19
Goede verzorging en vriendelijk en deskundig personeel
Gerrit Verheij
Gerrit Verheij
10:48 14 Jun 19
Top salonZonder iemand tekort te doenSilvia top zeer deskundig ,verzorgt mijn voeten van mijn vrouw en van mijn vader 94 jaar oudGeduld daadkrachtig klantvriendelijk en ook met mn vader 94 een luisterend oor knap hoor complimenten werkgever kan trots zijn op haar.
Wg De heijer
Wg De heijer
19:21 11 Mar 19
Vanmiddag genoten van een heerlijke rugmassage en gezichtsbehandeling! Een prachtige zaak met uitstekende medewerkers! 😍 Toppers! De sfeer, de ruimte, het personeel, de warmte, het muziekje, de rust, alles heeft bijgedragen aan pure ontspanning.
Maartje Smits
Maartje Smits
17:36 11 Dec 18
Al heel veel goeds over Brown Eyes gehoord, zelf nog nooit geweest, ga zeker een X een behandeling doen😊
Patricia Theo de Jong
Patricia Theo de Jong
19:41 05 Dec 18
Ik kom hier al jaren de meiden zijn zo lief en behulpzaam, ieder heeft toch een specialiteit.
Antoinetta Rinkens
Antoinetta Rinkens
19:19 05 Dec 18

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief