Wat heeft mijn huid nodig?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Drs. Diederik van Imhoff

Botox en fillers; binnenkort bij BROWNEYES

01 september 2017

Vol trots mogen we een samenwerking aankondigen met Cosmetisch Arts Drs. Diederik.
Met zijn ruime ervaring is hij werkzaam in één van Nederlands bekendste praktijken in Amsterdam en Den Haag.

Botox

Gespecialiseerd in mini botox, waarmee dit een perfecte aanvulling is voor BROWNEYES Sliedrecht. Dit wil zeggen dat de huid er jonger en gezonder uit gaat zien met een minimale ingreep, maar met het behoudt van mimiek en karakter.
Door het samen maken van een reëel plan is een gewenst resultaat haalbaar. Schoonheid is immers voor iedereen anders.

Overmatig zweten en migraine

Bij botox denken we vaak aan het verminderen van rimpels en lijntjes op het gezicht, echter kun je met botox prachtige resultaten behalen bij overmatig zweten en/of migraine.

Lipvergroting

Eén van de meest uitgevoerde ingrepen is de lipvergroting. Ook dit is mogelijk bij BROWNEYES te laten uitvoeren tot een bepaalde hoeveelheid; immers vinden we het belangrijk achter het resultaat te staan.

Fillers Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die in de loop van de tijd minder wordt in de huid. Dit heeft tot gevolg dat de huid gaat zakken ofwel ‘verslapping’.
Door het injecteren van hyaluronzuur onstaat er direct meer volume in de verslapte delen van de huid, precies daar waar het nodig is.
Alle fillers zijn ‘tijdelijk’ en verdwijnen dus na verloop van tijd weer uit de huid.

Informatie avond woensdag 18 oktober

De keuze maken of het passend bij u is, kan nogal wat vragen omhoog brengen. Daarom organiseren Drs. Diederik van Imhoff en BROWNEYES een vrijblijvende informatie avond in Sliedrecht bij BROWNEYES over het onderwerp botox en fillers.
U bent van harte welkom om (samen met een vriend of vriendin) langs te komen. Het is echter wel belangrijk uzelf in te schrijven voor deze avond. De kosten hiervoor zijn Euro 10,- p.p en worden in mindering gebracht bij een behandeling. Dit kan een botox of filler behandeling zijn, maar ook een huidverbeterende behandeling.
Het is een feestelijke en gezellige avond met een hapje en een drankje vanaf 18.30 uur.

 

Inschrijven
Terug naar overzicht

Op zoek naar een specifieke behandeling? Maak een afspraak.

Afspraak maken
Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang als eerste onze aanbiedingen!

Nieuwsbrief