Germaine de Capuccini - Smart Sorbet bij BROWNEYES

Smart Sorbet en Zomer

Hallo lieve lezers,

Welkom bij de tweede blog van BROWNEYES! Hopelijk heeft u genoten van de aller eerste blog over de salon BROWNEYES, de meiden en de kleine weetjes. In deze tweede blog gaan we het hebben over de twee nieuwste producten bij BROWNEYES. De Smart Sorbet van Germaine de Capucinni en PHAX Swimwear!

SMART SORBET

Maak kennis met de aller nieuwste lichaamsverzorging van Germaine de Capucinni, Smart Sorbet! Wij waren erg verrast over de heerlijke samenstelling van dit product. De meiden van BROWNEYES testen dan ook maar graag de nieuwste producten uit.

“De geur is heerlijk, doet me denken aan een zwoele zomerdag” – Angelina

“Hij smeert wel erg lekker uit en voelt super zacht aan” – Laura

De super zachte textuur van dit product word daarom ook sorbet of ‘watery creme’ genoemd. De Smart Sorbet bevat een goede opname van de huid en hydrateert direct! U kunt de Smart Sorbet in de ochtend en/of in de avond gebruiken. Dit product is uiteraard te bestellen via onze webshop en ook verkrijgbaar in de salon.

PHAX

Het tweede gloednieuwe product bij BROWNEYES is PHAX Swimwear of zoals PHAX ook wel genoemd word ‘A Tropical Expedition’. Speciaal voor u heeft BROWNEYES dit jaar ook verschillende bikini’s en badpakken ingeslagen. Een heel nieuw concept en weer een nieuwe uitdaging voor eigenaresse Jolanda. PHAX Swimwear 2017 staat voor kwaliteit, leven, kleur en charme. Ook heeft deze collectie alles wat een echte ‘Beach babe’ nodig heeft voor haar vakantie.

De collectie van PHAX Swinwear loopt uit één tot bikini’s met vrolijke printjes tot stijlvolle badpakken met een leuke zonnehoed. Bent u benieuwd naar PHAX Swimwear? Kom dan snel langs in het instituut!

SNEAKPEAK

In de volgende blog komt u alles te weten over de Beauty Angel ELT die vanaf 20 april bij BROWNEYES te vinden is. U kunt natuurlijk reserveren voor deze unieke ervaring!

Liefs,

BROWNEYES

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *