Serums, waar te beginnen

Door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn onwijs veel verschillende soorten serums op de markt. De een beloofd zus en de ander zo. Hoe kun je nou weten wat voor jou de juiste is?Het belangrijkste is dat je kijkt naar jouw huid! Observeer je gezicht van dichtbij en ga per gebied kijken wat je ziet. Kijk naar je wangen, voorhoofd en kin. Hoe is de kleur van je huid, hoe voelt de huid aan, vallen er dingen op zoals bijvoorbeeld pigmentatie of onzuiverheden, is de huid nog mooi stevig of begint deze tekenen van veroudering te vertonen? Dit alles kan bepalend zijn voor welk serum het meest geschikt is voor jou.

Bij BROWNEYES houden we voorafgaand aan een gezichtsbehandeling een gesprek aan onze skinbar. Hier voeren we onder andere een huidmeting uit, luisteren we naar jouw wensen en behoeften en kijken we naar de huid. Door de kennis die wordt opgedaan in het gesprek kunnen wij een heel persoonlijk en passend advies maken. Dit skinbar-moment is een van de unieke pijlers binnen BROWNEYES. Meten is weten en kennis is macht. Wij bieden dit moment altijd als service aan.

Ter info, een serum breng je altijd aan op een gereinigde huid voor je dag- of nachtcreme.Ik zal een aantal serums voor je toelichten, beginnend bij een serum wat zeer geschikt is voor iedereen!

Het Hydracure Hyaluronic serum; Dit diep hydraterende serum is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de vette huid en de mannenhuid. 3 moleculen Hyaluronzuur werken vanaf het huidoppervlak tot aan de diepere lagen om de uitgedroogde huid te corrigeren en herhaling te voorkomen. Het Helpt de hydratatie te herstellen en voorkomt vochtverlies.
Hydrateert diepgaand en verbetert elasticiteit, stevigheid, rimpels en compactheid. Een goed gehydrateerde huid vertoont echt minder snel lijntjes en rimpeltjes.

Het volgende serum is een pareltje in de collectie van Germaine de Capuccini. Een die zeer geschikt is voor de huid die dof, futloos en vermoeid is.

Het Timexpert SRNS Repair Night Progress serum; De 4de generatie van het allerbeste serum bevat een innovatief actief ingrediënt dat het absorptievermorgen van de huid met een factor 8 verhoogt waardoor het serum dieper doordringt. Het herstelt ’s nachts en beschermt de huid overdag. Het zorgt voor een heldere, gladde en vitalere huid. En verjongt de huid in slechts 7 dagen!

Vindt je nou juist dat je huid wat meer lijntjes en rimpeltjes gaat vertonen dan is de volgende kuur onwijs geschikt voor jou!

Timexpert Rides Age Cure; Verjongen en vernieuwen. Een jeugdigere huid in slechts 30 dagen. Steviger, met minder rimpels en een ongelooflijk gladde en egale textuur. Deze kuur werkt terwijl je slaapt en combineert drie complementaire zorgen om de beste resultaten te bereiken vanaf de eerste toepassing.
Vanaf de eerste dag wordt de textuur van de huid verzacht en wordt de huid stralend wakker.
PRE RENEW 30 ml

  • Herstructurerend product voor de huid
  • Volledig veilige en enzymatische peeling, met een enorm vernieuwende kracht

ONE NO LINES 15 ml

  • Booster die dynamische rimpels bestrijdt, huidcontracties neutraliseert en de gelaatsuitdrukking verzacht

TWO DENSIFY 15 ml

  • serum dat de huidstructuur helpt te herstellen
  • Krachtig regeneratieve werking die huid gladder en compacter maakt

Tot slot wil ik graag nog 1 serum toe lichten. Dit serum is perfect geschikt voor een wat meer verslapte huid. Het werkt namelijk aanspannend en liftend.

Het Timexpert Lift(IN) Vector Vector serum; geschikt voor alle huidtypes die last hebben van een verslapte huid. De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd, heeft een aanspannend en liftend effect.

Het beste in te zetten vanaf 35 jaar of jonger dan 35 jaar na ziekte, felle afslanking of preventief.

De gelaatstrekken komen beter tot hun recht, rimpels worden minder zichtbaar, de gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd, het gelaatsovaal krijgt strakkere vormen en het zorgt voor meer volume, een aanspannend en liftend effect.

Kortom, veel soorten voor ieder wat wils. Combinaties zijn eindeloos, heb je namelijk last van meerdere  ‘huidproblemen’ kun je er ook voor kiezen om 1 variant in de ochtend aan te brengen en 1 variant in de avond! Twijfel je na het lezen van deze blog nog steeds over welk soort het beste zou zijn voor jou? Bel of mail dan naar BROWNEYES. Dan helpen we je met het maken van de juiste keuze.

Groetjes,
Antoinette

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *