Reis je mee naar jou favoriete stad?

In de corona tijd is reizen nog nooit zo ver weg geweest. Maar als je je ogen sluit en je denkt aan je meest favoriete plaats/ land waar je op vakantie bent geweest dan ruik je de geuren en dat brengt je terug naar jou favoriete bestemming.

Carmen Vidal is de Spaanse oprichtster van Germaine de Capuccini, een vrouw met klasse en gevoel voor kwaliteit en dat ruik je terug in de haar parfum.
Deze parfum kun je online bestellen omdat de geur perfect past bij de stad waar de geur voor staat.

En omdat het parfum is heb je minder nodig voor die heerlijke geur van jou favoriete bestemming.
Reis je mee naar New York, de middellandse zee of Japan?

Kom dan neem ik je even mee naar de verschillende geuren tuinen:

Een tuin in New York – Sensueel, jeugdig en romantisch. Een vrouwelijk parfum, sprankelend en modern met een fruitige en delicate bloemige geur. Fruitig-Bloemig.

Een tuin aan de Middellandse Zee. Een lichte, fruitige en frisse geur met topnoten van sinaasappel, pompelmoes en citrus. Bloemig-Aquatisch.

Een tuin in Kokura – Ontspannend, harmonieus en rustgevend. Met topnoten van limoen en mandarijn, een basisnoot van edele houtsoorten, een vleugje musk en een mix van jasmijnbloemen in de kern.

Welke geur is jou favoriet? Lees verder onder de links om de onder, boven en middentonen te zien. Deze staan bij de parfum vermeld en als je het pakketje via BROWNEYES binnen krijgt..
Spray de parfum op, sluit je ogen en ik zeg fijne reis..

Groetjes Jolanda

 

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *