Mijn schild tegen de buitenwereld

Image Skincare; Age Later.Wie wilt dat nou niet, later pas tekenen van ouderdom zien. Alles wat je nu doet voor je huid is een investering in de toekomst van je huid.

Bij het Amerikaanse merk Image Skincare weten ze hier wel raad mee. Het is niet voor niets een wereldwijd bekend huidverzorgings-merk met veel fans. Ikzelf word ook heel blij van de mooie crèmes en serums en zeker ook van de reinigingsproducten.

Er is een product in mijn dagelijkse routine die ik graag met jullie wil delen. Het Ormedic – Balancing Anti-Oxidant serum. De lijn binnen het merk Image met de zuiverste biologische ingrediënten zonder het gebruik van chemicaliën, zuren of parabenen.

Een serum in het algemeen is top om te gebruiken als een extraatje voor je huid. Zeker wanneer deze wat meer geïrriteerd, uit balans of anders dan ‘normaal’ aan voelt.
image-serum-ormedic

Een serum is namelijk een huidverzorgingsproduct met een zeer hoge concentratie aan actieve ingrediënten. Het zorgt ervoor dat in de diepere huidlagen, juist daar waar we de huid kunnen voeden en herstellen, de actieve ingrediënten zijn werk kunnen gaan doen. Bovendien versterkt het de werking van je dag- of nachtcrème die je hier overheen aanbrengt. Tevens kun je je serum ook als een transportmiddel zien om de actieve ingrediënten uit je verzorgende crème ook dieper in je huid te krijgen. Het versterkt elkaar.

Je kunt serums in diverse varianten vinden, vaak zijn ze wat meer gericht op de problemen die je ondervind in je huid, bijvoorbeeld roodheid, droogheid, hyperpigmentatie of anti-aging. Doordat de concentratie in serums hoger ligt dan in crèmes zijn deze ook effectiever dan crèmes. Helaas kun je ze echter vaak niet zonder crème gebruiken! En dat is ook logisch. Dit komt doordat het serum je huid in gaat en daar het werk verricht. De crème die eroverheen gaat zorgt vervolgens voor de finising touch en geeft dat comfortabele gevoel van zachtheid aan je huid.

Even terugkomend op mijn favoriete serum. Het Ormedic – Balancing Anti-Oxidant Serum. Een mond vol en eigenlijk kun je uit de naam al een beetje afleiden wat dit voor je huid kan doen. Het geeft de balans terug aan je huid en versterkt de barrière van je huid door de anti-oxidanten die erin zitten.

Je kunt deze variant het beste gebruiken als je huid wat meer onzuiverheden of roodheden vertoont.

Anti-oxidanten beschermen je huid tegen vervuiling en helpen de negatieve gevolgen van blauw licht op je huid te herstellen, ze verstevigen en maken je huid stralend, verminderen zichtbaar de rimpels. Wie wilt dat nou niet?

Ook Kakadu Prum; oftewel groene pruim is een van de belangrijke ingrediënten in dit serum. Dit is de hoogste natuurlijke bron van vitamine C. Het bevat tot 100 x meer vitamine C dan 1 sinaasappel!

Een wederopstand voor je huid creëer je door het toegevoegde Haberlea Rhodopensis wat letterlijk betekend “wederopstanding-plant”. Dit zorgt er voor dat de huid zich kan wapenen tegen omgevingsstressoren door de natuurlijke huidbarrière te versterken

Het laatste belangrijke ingrediënt wat je misschien wel kent is hyaluronzuur. Dit is een molecuul wat tot 1000x zijn eigen gewicht in vocht kan vasthouden. Dat zorgt voor een mooi opvullend effect in je huid.

Ik gebruik dit serum dagelijks nadat ik mijn huid heb gereinigd met de Image Vital C Hydrating Anti-Aging Cleanser. Deze rijke cleanser maakt je huid schoon van alle make-up resten, het overtollige talg en alle invloeden van buitenaf die niet op je huid thuis horen. Breng ½ tot 1 pipet van het serum aan op schone handen en verdeel het vervolgens over je gezicht. Het is een luchtig product en trekt dan ook snel in. Vervolgens sluit ik overdag mijn verzorgingsroutine af met de Image Prevention Plus Daily Matte Moisturizer SPF32. De Prevention Plus Daily Matte Moisturizer SPF32 is een dagcrème die olievrij en matterend is met een breed spectrum UVA/UVB-zonbescherming. Tevens bevat microsponstechnologie om oppervlakkig talg te absorberen en de huid te matteren, zonder vettige glans.

In de avond reinig ik mijn gezicht wederom met de Vital C Hydrating Anti-Aging Cleanser, gevolg door het Ormedic – Balancing Anti-Oxidant Serum. Tot slot breng ik de heerlijke Image The Max Stem Cell Creme aan. Deze nachtcrème herstelt beschadigde cellen, beschermt tegen beschadiging van vrije radicalen en ondersteunt een gezonde structuur van de huid. Stiekem nog 1 van mijn favorieten!

Sinds ik het serum ben gaan gebruiken zie ik dat mijn huid veel rustiger is, mijn onzuiverheden die zich vooral bevonden op mijn kin zijn aanzienlijk verminderd en het voelt veel zachter en meer gehydrateerd aan. Ik raad iedereen zeker aan om een serum toe te gaan voegen in zijn/haar dagelijkse skin care routine. Alles wat je nu doet voor je huid is een investering in de toekomst van je huid! Deze hele week is speciaal voor jou de Ormedic – Balancing Anti-Oxidant Serum zeer aantrekkelijk geprijsd. Je shopt hem nu voor slechts € 67,50.

Wil jij weten welk serum het beste aansluit bij jouw huid? Vraag dan gerust eens om een persoonlijk skin care advies.

Misschien vertel ik je de volgende keer wel meer over mijn andere favoriete producten..

Groetjes,
Antoinette

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *