Mijn favoriete behandeling..

Noem een van je favoriete behandelingen werd er gevraagd. Jeetje 1 maar? Dat is lastig zeg, wat ik vaak namelijk het leukste onderdeel vind van welke behandeling dan ook is dat de klanten er content mee zijn. Of dit nu een nieuwe set nagels, nieuwe wimperextensions, een prachtige permanente eyeliner, heerlijk zachte voeten of een goed verzorgde huid met een instant healty glow is dat doet er voor mij niet toe. Juist het verschil in de behandelingen en hiermee ook het verschil in gesprekken wat hiermee samen komt geeft mij de voldoening.

Maar goed, als je er dan toch 1 moet kiezen dan zou ik kiezen voor de behandeling met Hydracure van Germaine de Capuccini. Een super frisse, intens hydraterende, anti-aging behandeling. Een complete behandeling waarbij je echt even heerlijk weg kunt dromen. Door drie soorten hyaluronzuur te combineren met thermisch water uit een Japanse vulkanische bron, hydrateert Hydracure diep, herstelt en beschermt de huid die lijdt aan dehydratatie. En dat is nou juist wat iedere huid zeker kan gebruiken. Geschikt voor het hele jaar. En die geur… o zo lekker!

Juist wanneer een huid optimaal gevoed en ge-hydrateerd is vertoont deze van nature al minder lijntjes en rimpeltjes. En dat is echt de eerste stap om huidverbetering op te kunnen starten. Als je bij BROWNEYES komt voor een gezichtsbehandeling houden we gesprek aan de skinbar om al je wensen en behoeften van de huid te achterhalen. Als alles is besproken komen we tot een behandelplan en gaan we de salon pas in.

Bij vrijwel iedere behandeling starten we met het reinigen en scrubben van de huid. Hierna gaan we over op de behandeling die aan de skinbar besproken is. In het geval van de hydracure behandeling starten we met het toedienen van een intens hydraterend serum en masseren deze samen met een voedende en hydraterende massage-creme in. Indien mogelijk nemen we hier ook de nek en schouderpartij mee omdat hier vaak spanning op aanwezig is. Wanneer we dit hebben afgerond gaan we het masker aan brengen. Een heerlijk fris masker wat als een zachte gel goed aansluit op de huid. Omdat we op de huid nu niet veel meer kunnen doen richten we ons tot een hoofdhuid of hand massage om echt die totaal beleving te kunnen bieden. Als dit afgerond is plaatsen we de ELT Beauty Angel boven het gezicht. Over ontspannen gesproken… door de aangename warmte die de lampen afgeven waan je je op ergens op een tropisch strand met….. (vul hier je eigen gedachte in). Terwijl jij dus ergens wegdroomt zorgt de ELT ervoor dat alle actieve werkstoffen die we tijdens de behandeling gebruiken nog beter je huid in kunnen komen, stimuleert het licht de aanmaak van collageen en elastine verzels in je huid waardoor het ook een anti-aging werking heeft en creëert het een mooie healty glow op je gezicht! De ELT is must voor de totaal beleving! Als dit alles voorbij is sluiten we de behandeling af met een voor jouw huid geschikte verzorging. Als je nadien nog behoefte hebt aan een kleine touch-up kunnen we je ook npg voorzien van wat make-up zodat je ale een nieuw mens de deur weer uit kan.

Aan de skinbar lichten we ook altijd de maandaanbieding toe. Dit is een behandeling die wij die maand in de kijker zetten. Afgestemd op het seizoen of op wat dat moment het beste is voor je huid, is het mogelijk om een luxe behandeling te ondergaan tegen een speciale prijs. Zou je dus eens in de 4 a 6 weken langskomen bij BROWNEYES heb je iedere maand de mogelijkheid om van de beste verzorging te genieten! Is de behandeling niet geschikt voor jouw huid of vindt je hem wellicht te intens of wat dan ook? Dan kijken we uiteraard naar wat dan wel geschikt is voor op dat moment.

Mijn advies voor jou? Kom en ervaar zelf..

 

Groetjes Antoinette

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *