Last van een droge huid? Gebruik de Phytocare Oil

Vaak vergeten we om ook aandacht te besteden aan de verzorging van het lichaam. We zien dat veel mensen hun gezicht erg goed verzorgen. Maar het verzorgen van het lichaam schiet daar toch vaak bij in. Herkenbaar? Ik zal het is op een rijtje zetten waarom het zo belangrijk is om het lichaam goed te verzorgen.

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en krijgt veel te verduren. Door bijvoorbeeld:

• warm douchen

• dragen van strakke of schurende kleding

• van zepen en douchegels

Iedere huid heeft een verzorgende bodylotion of olie nodig maar waarom?

Het houdt de huid soepel en voorkomt huidveroudering, ook voorkomt het dat de huid droog of geïrriteerd raakt en een bodylotion of olie voedt de huid waardoor het zijde zacht aanvoelt. De belangrijkste reden voor het gebruik van een olie, is om de huid in goede conditie te houden. Maar ook om vertraging van huidveroudering te verminderen en een zachte soepele huid zonder irritaties. Het advies is om je iedere dag na het douchen jezelf in te smeren met een bodylotion of olie.

Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen een bodylotion en een olie?

Het verschil tussen een bodylotion en een olie zit hem in de verhouding water-olie. Meestal heeft olie een hoger vetgehalte, terwijl de bodylotion juist een hoger watergehalte heeft. Beide zorgen ze voor de hydratatie van het lichaam. Over het algemeen is een olie rijker qua voeding waardoor dit vaak gebruikt wordt bij mensen met een droog lichaam. Een bodylotion kun je het gehele jaar gebruiken. Vaak is een bodylotion wat dunner, waardoor je het gemakkelijk uitsmeert en het snel intrekt. Ik ben fan van de olie van Phytocare. Het is echt een heerlijke olie die super snel de huid intrekt. Het is geschikt voor ieder huidtype en kan iedere dag het gehele jaar gebruikt worden. Ik heb zelf veel last van een ontzettend droge huid, en deze olie zorgt ervoor dat de huid goed gevoed wordt en niet meer zo droog aanvoelt.

De olie zorgt ook voor het verstevigen van de huid, wat wil je nog meer!

Annelyn

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *