Kom de winter door met een bruine teint

We zitten midden in de winter, kunnen niet op (zon)vakantie. We zien daardoor misschien allemaal wel wat bleker dan normaal.
MARC INBANE heeft de perfecte producten voor een prachtige bruine teint, zonder dat de huid wordt blootgesteld aan de zon of zonnebanken.

MARC INBANE staat in de top van de wereld op het gebied van tanningcosmetica en is geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn groot fan. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

Ik ben fan van, Perle de Soleil, tanning druppels van MARC INBANE. Met deze druppels krijg je een mooie bruine glow. Ik gebruik het voor mijn gezicht en hals. Je mengt deze druppels met een dagcrème. Ook kan je de druppels mengen met een body lotion. Gebruik 2 a 3 druppels voor een gezonde gloed of 4 a 5 druppels voor een stralende bruine teint.

Tip: reinig de huid goed. Breng een scrub aan om alle dode huidcellen van de huid te verwijderen waardoor de bruine kleur beter behouden blijft. Gebruik bijvoorbeeld de scrub van MARC INBANE Exfolaiter. Hierna meng je de druppels met een dagcrème of bodylotion. Na 3 uur is de tanning ingetrokken en kun je zonder problemen zwemmen, sporten, douchen, etc.

Een extra tool die je kunt gebruiken voor de tanning druppels is de Kabuki Brush. Ideaal om de druppels gelijkmatig over het gezicht te verdelen.Wil je graag heel je lichaam een mooie tanning geven? Gebruik dan de Tanning Spray + Original Glove (handschoenen) hiermee zorg je ervoor dat het tanningproduct egaal wordt verspreid.

De Tanning Druppels shop je nu met een leuke korting! Voor maar liefst € 31,40.

Er is nog een leuke actie! Als je de tannig druppels koopt krijg je er een gratis scrub bij t.w.v. € 34,95. Wees er snel bij, de voorraad is beperkt. Marc Inbane Velvet Set

Perle de Soleil is het ideale product voor een zonnige uitstraling het hele jaar door!

Groetjes,
Annelyn

 

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *