Je lichaam plaatselijk verstevigen..

Hoi hoi, Leuk dat je de nieuwste BROWNEYES blog leest!

Dit keer wil ik jullie meenemen naar onze nieuwste behandeling namelijk de Efficy Lichaamsbehandeling om het lichaam plaatselijk te verstevigen, afslanken  of op anti-cellulite en anti-straie te werken.
In de ‘sneak peak’ van onze februari nieuwsbrief zijn al veel leuke reacties binnen gekomen en zijn de eerste kuren van start gegaan!
Ik kan jullie vertellen dat de behandeling heerlijk is om te ondergaan en voor ons als schoonheidsspecialiste ook erg leuk is om te doen omdat er zo snel resultaat zichtbaar is.
Na het scrubben van de huid gaan we huid met de nieuwste 3 technologien bewerken om het beste resultaat te kunnen behalen.

We starten dan met Radio Frequentie, dit voelt warm aan op de huid en dat is ook gelijk het doel, door de vetcellen te verwarmen wordt de stof in de cellen dunnen waardoor we het kunnen afvoeren (afslanken).
Gevolgd door een warme massage ‘Vacuum Push Pull’ die de huid oppakt en weer loslaat zodat de communicatie in de cellen goed verloopt, er meer doorbloeding ontstaat wat belangrijk is bij deze doelen en sluiten we af met een product die wordt ingesluisd met DTI.
Door het product op de juiste huidlagen in te sluizen kunnen we resultaat behalen.
De prijs van een behandeling is 89,95 euro en kan een aantal keer herhaald worden tot het gewenste resultaat behaald is.

Heb je nog geen afspraak staan? Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen..
Ga ook dit voorjaar zelfverzekerd in en boek een Efficy Lichaamsbehandeling bij BROWNEYES.

Afspraak maken

 

 

 

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *