Het gevoel van luxe op je lichaam

Wil jij deze zomer voor de dag komen met een goed verzorgde huid? Dan is het belangrijk om daar nu al actie voor te ondernemen. Waarom verzorg je je gelaat wel dagelijks maar vergeten we ons lichaam vaak?

Zeker in de winterperiode krijgt je huid veel te verduren. Er is een groter verschil tussen warme en koude temperaturen en dragen meer beschermende kleding welke weer voor meer wrijving zorgt. Kortom er veranderd veel maar we passen onze verzorging vaak niet aan.

Tijd voor verandering! Wacht maar tot je de producten van Image Body Spa hebt ontdekt!

Ik zal beginnen met de Body Spa Cell U Lift Firming Body Cream, Deze revolutionaire verstevigende bodycrème is ontwikkeld om huidverslapping op cellulair niveau tegen te gaan. Het EPP™ Complex (Enzyme Polypeptide™ Complex exclusief bij IMAGE) versterkt collageenvezels en vermindert het volume van vetcellen en onderliggend weefsel. Deze creme is ideaal bij huidverslapping van benen, dijen, armen, buik en hals. Bijvoorbeeld na een zwangerschap waarbij veel druk heeft gestaan op de huidelasticiteit of na een liposuctie behandeling om het slinken van de huid te ondersteunen.

Heb je minder last van huidverslapping maar wil je toch een hydraterende bodylotion gaan gebruiken? Dan is de Body Spa Rejuvenating Body Lotion wellicht wat voor je. Een ultra hydraterende bodylotion met een hoog gehalte glycolzuur, antioxidanten en peptiden om de huid te exfoliëren en te verjongen. Klinische studies uitgevoerd door plastisch chirurgen laten een steviger en strakker uitziende huid met een gladde gehydrateerde oppervlak zien. Het versterkt de collageenvezels en vermindert het volume van de vetcellen en onderliggend weefsel. Deze BDy Spa Rejuvenating Body Lotion maakt de huid fris, zacht en stralend.

Welk product zeker niet mag ontbreken in je dagelijkse lichaamsverzorging is de Body Spa Exfoliating Scrub Maak jouw huid mooi glad met deze spectaculaire body scrub. Een dubbel exfoliërend formule met verfijnde korrels van walnootschil voor het zeer fijn polijsten van de huid. Ingekapselde vitamine E bolletjes zorgen voor optimale hydratatie. Het verwijdert droge, doffe huidcellen aan de oppervlakte, zonder de natuurlijke PH waarde van de huid uit balans te brengen. Stimuleert de celvernieuwing. De huid ziet er weer stralend uit en voelt extra glad aan.

Als je je huid dan op de meest ideale manier voorzien hebt van voeding, hydratatie en stevigheid dan is het tijd om te stralen! Creeer een heerlijk zomerse teint op je lichaam en gezicht met de Body Spa Face And Body Bronzing Cream. Deze hydraterende en verzorgende crème voor gezicht en lichaam zorgt voor een natuurlijk gekleurde teint met een subtiel gouden gloed. De kleur wordt langzaam opgebouwd, zodat er bij dagelijks gebruik een gelijkmatige gouden natuurlijke glans ontstaat. Het resultaat, natuurlijk bruin zonder de nadelige factoren van de zon.

 

Wat helemaal ideaal is aan de verzorgingslijn Body Spa? Ze hebben unieke Body Spa Trail Kits beschikbaar zodat je alle producten is kan ervaren! In deze Trail Kit zit van ieder voorgenoemd product een kleine tube, zodat je deze thuis, op je gemak kan uit testen!
Heb jij al een favoriet?

Antoinette

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *