Gegarandeert Succes

Gegarandeerd Succes!

HOE JE HUID IN 7 DAGEN VERJONGEN..

De intensieve herstel thuisbehandeling TIMEXPERT SRNS REPAIR NIGHT PROGRESS vernieuwt zijn formule met een innovatief ingrediënt dat 8 keer de absorptiekracht van uw huid vermenigvuldigt, waardoor de ingrediënten dieper doordringen en al hun kracht van actie ontvouwen, zodat u de jeugdigheid van uw huid in slechts 7 dagen herstelt .
Bewezen resultaten bij echte vrouwen.

HOE JE HUID IN 7 DAGEN VERJONGEN met TGLYCO 8-POWER VERHOOGT DE DOORLAATBAARHEID VAN DE HUID wel 8x

De opperhuid is de buitenste en zichtbare laag van de huid die werkt als een beschermingsbarrière. Omdat het zich in de eerste verdedigingslinie bevindt, wordt het blootgesteld aan voortdurende agressie, dus het moet constant worden vernieuwd om correct te blijven werken en een effectieve beschermende actie te behouden.

Met name het stratum corneum is de belangrijkste beschermende barrière. Het oppervlak is bedekt met een film van water en vetten (lipiden), hydrolipidenfilm of mantel genaamd, die werkt als een extra barrière en helpt de huid soepel te houden en het vocht vast te houden.

Deze barrièrefunctie maakt de doorgang van stoffen door het weefsel moeilijk, wat een uitdaging is voor een cosmetisch product.

Dat wil zeggen, het is niet hetzelfde om make-up, een zonnebeschermer en een antiverouderings- of anticellulitisproduct te formuleren, aangezien de eerste op het huidoppervlak moet blijven en eenvoudigweg wordt geëlimineerd door zweet of het wrijven van kleding, terwijl we met de laatste willen werken op diepere niveaus.

Om een ​​cosmetisch product effectief te laten zijn, moeten actieve ingrediënt worden opgenomen en de juiste plaats bereiken om de interactie te veroorzaken.

De Booster Repair Night Progress is verrijkt met Glyco 8-Power. Glycolipiden verkregen door fermentatie die, wanneer ze in contact komen met water, in staat zijn om spontaan kleine blaasjes te genereren die de actieve ingrediënten van de formule erin vasthouden. Deze blaasjes hebben een grote affiniteit voor de lipiden van de huid, zodat ze gemakkelijk penetreren, de samenstelling van de lipidenlagen van het stratum corneum herstellen en de 21 actieve ingrediënten in de huid vrijmaken.

Aan de eigenschappen van deze revolutionaire component wordt de uitzonderlijke capaciteit van de andere 21 actieve ingrediënten van de formule toegevoegd, zodat ze ’s nachts al hun regenererende kracht ontvouwen en gedurende de dag het zelfbeschermende vermogen van de huid activeren.

RESULTAAT: een wereldwijde anti-verouderingsbooster die de doorlaatbaarheid van de huid x8 verhoogt, waardoor de voordelen van het serum worden vergroot.

Vanaf de eerste druppel krijgt de huid een vernieuwd uiterlijk, de tekenen van veroudering verbeteren zichtbaar.

Zie hier hoe dit werkt.

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *