Droge huid? Hannah heeft de oplossing

Weet je niet je moet doen tegen een droge huid? Of wil je je lichaam scrubben, maar weet je niet met welke producten? Het allerbelangrijkste om te onthouden is dat wat voor je gezicht geldt, ook voor het lichaam geldt. Vooral stoffen als parfum en alcohol zorgen vaak voor problemen.

 

Hannah Body
Hannah heeft een mooie verzorgende lijn voor het lichaam. Ga jij liever voor een olie of liever voor een crème?

Mijn favoriet is de Hannah body cream – heeft een romige volle structuur met macadamolie.  Het voordeel is dat de crème kalmerende en verzachtende eigenschappen bevatten. Tevens heeft de body cream een fluweelzachte textuur, die de huid gezond en glanzend voor de dag laat komen.

 

Tip!
Heb je een droge huid tijdens deze koude dagen? Gebruik onder de douche de Hannah shower treatment: die bevat een heerlijke rijke, verzorgende en kalmerende olie met een heerlijke frisse geur. De natuurlijke olie heeft als eigenschap een vocht regulerende werking en maakt de huid uitzonderlijk glad en zacht. Omdat de formule dankzij deze plantaardige oliesoort heel rijk is aan verzadigde en onverzadigde vetzuren, wordt de huid tijdens het douchen verzacht en wordt het huidoppervlak voelbaar soepeler.

Door de unieke samenstelling van de Shower Treatment droogt de huid niet uit en vormt het een natuurlijk beschermlaagje over de huid. Herstelt waar nodig is de lipidenlaag (het vetfilmpje) van de huid. De toevoeging van calendula stabiliseert de pH-waarde en werkt verzachtend. De toevoeging van de antioxidantvitamines C en E zorgt voor een gladde, mooie en gezonde huid en een intensieve regeneratie. Samen met lecithine zorgen deze vitamines voor het in een goede conditie houden van de huid en gaan ze de strijd aan tegen vrije radicalen.

Wat gebruik jij voor een droge huid?

 

Babette

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *