Blog van Marieke Kazen ‘Mijn ervaring bij BROWNEYES’

Blogster Marieke Kazen op visite bij BROWNEYES:

Mijn gezichtsbehandeling bij BROWNEYES

Goedemorgen! Eindelijk weer eens een artikel in het Nederlands. Dit komt omdat ik gisteren bij een schoonheidsspecialist ben geweest in mijn eigen dorp, Sliedrecht. En natuurlijk heel graag mijn ervaring wil delen aan jullie. Hebben jullie zelf al wel eens een gezichtsbehandeling bij een schoonheidssalon gedaan? Ik heb er zelf  geen ervaring mee. Wel ben ik altijd thuis heel actief met het verzorgen van mijn huid. Maar ik heb er niet altijd even veel tijd voor of ook de kennis van wat er wel en niet goed is voor mijn huid.

Wat enorm interessant is om aan jullie te laten zien is de december behandeling. Dit is een behandeling die heel goed past bij de maand december. Het geeft je namelijk even een ontspannen moment in de drukke maand en ook beschermt de behandeling je huid tegen invloeden van buitenaf en de kou die er aan zit te komen.

We beginnen met een huidscan. Dit is heel belangrijk, want op deze manier worden er waarden gemeten op mijn huid, waardoor we precies weten wat mijn huid nodig heeft. Deze meet de verschillende lagen in de huid, die misschien ook niet altijd even met het oog te zien zijn. Als je bijvoorbeeld je huid heel goed behandelt met producten tegen een vette huid, maar is de vochtbalans ook niet goed. Dan kunnen deze producten helemaal niet goed de huid binnendringen en goed het werk doen.

Bij mij was de zuurgraad pH waarde iets aan de afwijkende kant. Door behandelingen die hier op inspelen kan ik dit verbeteren! Er werd gemeten op mijn linker jukbeen, omdat dit stukje huid de minste invloeden van buitenaf moet opvangen. Het is super interessant om echt te meten van mijn waarden zijn.

We beginnen de december aanbieding met de rugmassage met warme kaarsen. Hier was ik heel benieuwd naar, omdat je normaal gesproken kaarsvet niet kunt aanraken. Een massage is heerlijk om even ontspannen te worden voordat de behandeling begint. Het kaarsvet is natuurlijk wel van een speciale kaars met oliën erin waar je mee kunt masseren. Heerlijk om even bij te komen van een drukke dagen.

De behandeling werd vervolgd met de cityproof behandeling. Vooraf gaand van deze behandeling werd eerst mijn gezicht goed gereinigd. Deze werd  gescrubd en voorbereid op het masker. Het masker ging volledig over mijn gezicht dus mijn ogen en mond werd ook meegenomen. Dit wordt gedaan omdat er anders toch vaak de kleine stukje niet worden meegenomen zoals de randjes van je lip of je oogleden. Dit masker wordt een rubber-achtig massa die er daarna afgetrokken kan worden.

De gehele behandeling worden de producten van Germaine de Capuccini gebruikt. Zo ook als uitsluiting van deze behandeling. Omdat ik niet meer de deur uit ging hebben we gekozen voor het serum en de nachtcrème. Ik heb echt genoten van deze behandeling en mijn gezicht voelt heel zacht aan! Ik zou het zeker aanraden. Voor meer informatie kan je de website van Schoonheidsinstituut Brown Eyes bezoeken.

  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *